Menu
Hverdagen / QE2

Søndags dvask

Det er ikke mange ord, vel og mærkede danske ord, jeg har fået skrevet her i dag, derimod har jeg fået skrevet en del tyske ord i en mail til min veninden i Tyskland som jeg håber på jeg kan besøge senere på måneden. Vi mødtes da vi begge var op “oplæring” i sikkerhed til søs, i Southhampton 5 dage før vi skulle påmønstre QE2 og arbejdede sammen derude. Vi valgte dog ikke at dele kahyt (ja, vi boede sammen to og to, på små 8m² ), da vi så ville være sammen 24 timer i døgnet, og det regnede vi ikke med at vi ville holde ud.

På billedet her ved siden af, er vi stadig i uniform aftenuniformen (til morgenmad og frokost havde vi et hvidt revers på jakken) og har lige forladt Hawaii, så derfor har vi de smukke og helt ægte blomsterkranse om vores hals. De duftede forøvrigt så stærkt at vi ikke kunne sove med dem inde i vores kahytter om natten. 🙂

Nu vil jeg kaste mig over lidt mere af min keywording, som har taget lidt længere tid end beregnet, eller det har vist ikke taget længere tid, jeg har bare lavet flere overspringshandlinger end planlagt. 😆


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

  • Catarina
    10. januar 2011 at 07:22