Søndags dvask

9. januar 2011

Det er ikke mange ord, vel og mærkede danske ord, jeg har fået skrevet her i dag, derimod har jeg fået skrevet en del tyske ord i en mail til min veninden i Tyskland som jeg håber på jeg kan besøge senere på måneden. Vi mødtes da vi begge var op “oplæring” i sikkerhed til søs, i Southhampton 5 dage før vi skulle påmønstre QE2 og arbejdede sammen derude. Vi valgte dog ikke at dele kahyt (ja, vi boede sammen to og to, på små 8m² ), da vi så ville være sammen 24 timer i døgnet, og det regnede vi ikke med at vi ville holde ud.

På billedet her ved siden af, er vi stadig i uniform aftenuniformen (til morgenmad og frokost havde vi et hvidt revers på jakken) og har lige forladt Hawaii, så derfor har vi de smukke og helt ægte blomsterkranse om vores hals. De duftede forøvrigt så stærkt at vi ikke kunne sove med dem inde i vores kahytter om natten. 🙂

Nu vil jeg kaste mig over lidt mere af min keywording, som har taget lidt længere tid end beregnet, eller det har vist ikke taget længere tid, jeg har bare lavet flere overspringshandlinger end planlagt. 😆
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply FruE 9. januar 2011 at 20:11

  Jeg har datet min sofae i dag, men ikke helt med min gode vilje. Sådan har det set ud i dagevis. I morgen kommer en ny og bedre dag 🙂

  Dejlig billede. De år må have været helt fantastiske 🙂

  • Reply Catarina 10. januar 2011 at 07:22

   @FruE: Det er det gode ved at uger kun er på 7 dage, den næste bliver sikkert bedre. 😀

   Ha’ en dejlig ude.

 • Reply Bente 9. januar 2011 at 20:41

  Det var da et skønt billede, du har gravet frem i din søndagsdvaskhed! I ser søde ud – og ret 80’er-agtige :D.

  • Reply Catarina 10. januar 2011 at 07:22

   @Bente: Det er osse næsten fra 80’erne – billedet er taget i ’92. 🙂

  Skriv en kommentar