Menu
Weblog

Vild med WordPress

..og alle de muligheder jeg dermed har til at “style” min blog med og til de sjove tilføjelsesprogrammer som køre ubemærket i maskinrummet. Der er et plugin som sørger for at jeg ikke får spam. Et plugin som viser hvem (med navn og IP adresse) der besøger mig og hvor ofte de gør det. Et andet plugin gør det muligt at vise mine billeder fra Picasa. Og tænk sig, alle de skønne plugins og hele WordPress er ganske gratis og til fri afbenyttelse, det er da fantastisk. 🙂

0

12 kommentar

 • Mads
  9. januar 2011 at 16:54

  Jeg sætter dagligt, så meget pris på “Aksimet” – som stopper ALT spam, det er intet mindre end fantastisk!

  Jeg synes generelt det er sjovt at sidde og finde små plugins og teste dem af. Dog har jeg erfaret at nogle af dem kan rode gevaldig rundt i maskinrummet :-/ Men lad os sende venlige tanker til alle “nørderne” som sidder og koder gratis plugins til alle os wordpress-brugere 🙂

  Go’ søndag!

  Reply
  • Catarina
   9. januar 2011 at 17:28

   @Mads: Jeg har også prøvet nogle som laver helt vild meget revage og hvor jeg er nø til at gå igennem et FTP program for at fjerne dem og vende tilbage til det der virkede. 🙂

   Men det er vildt at så mange sidder og nørde med det uden at forlange en krone for deres arbejde. 🙂

   God søndag til dig også. 🙂

   Reply
 • Trine Louise
  9. januar 2011 at 17:22

  Jeg er helt med på at værdsætte et glimrende gratis produkt, samme her!

  Reply
  • Catarina
   9. januar 2011 at 17:29

   @Trine Louise: Det er dejligt at der findes så mange som gladelige deler ud af deres egne små programmer til os andre som ikke har forstand (taler om mig selv) til at kode sådan noget. 😀

   Reply
 • Ditte
  9. januar 2011 at 18:06

  Jeg har faktisk downloadet WordPress, men løb ind i problemer og har lagt det på hylden, men tænker tit på at skifte fra Blogger, som irriterer mig læsterligt. Er der et forum, hvor man kan stille dumme spørgsmål? Måske skal jeg alligevel kaste mig ud i et (langsigtede) nytårsfortsæt, om at skifte bloggens platform ud i 2011 😉
  God rest-søndag til dig Catarina!

  Reply
  • Catarina
   9. januar 2011 at 18:15

   @Ditte: Tak skal du have. 🙂

   Rent faktisk er der en dansk side om WordPress og de har også et forum, et forum jeg selv har benyttet mig af nogle gange og derinde er der ingen spørgsmål der er for dumme eller noget.
   Du kan finde siden her:
   http://wordpress.dk/

   En god søndag aften til dig Ditte. 🙂

   Reply
 • FruE
  9. januar 2011 at 19:56

  Måske skulle man prøve dette til den nye WEB side 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. januar 2011 at 07:21

   @FruE: Hvis du er tilfreds med det du har, er der ingen grund ti at skifte, men har du mod på det, så.. 🙂

   Reply
 • Hege
  10. januar 2011 at 18:29

  Jeg er også superfornøyd med WordPress. Saken er bare den at jeg ikke utnytter mulighetene, – jeg kan alt for lite om det. Du skulle holde et kurs for oss, Catarina. Selv betaler jeg litt for å bruke WP, – men det er fordi jeg laster opp så sinnsykt mange bilder.

  Reply
  • Catarina
   10. januar 2011 at 20:32

   @Hege: Hi hi ja, det kunne være der var basis for det.

   Det er som bare at kaste sig ud i det og prøver de forskellige muligheder af en ad gangen, så man altid kan vende tilbage til udgangspunktet. 😀

   Reply
 • Lasse
  11. januar 2011 at 12:47

  Hej Catarina

  Jeg blev lige lidt nysgerrig.. hvad hedder det plugin som viser hvem der besøger bloggen ?

  Reply
  • Catarina
   11. januar 2011 at 13:31

   @Lasse: Der findes rigtig mange plugin der kan bruges til det (altså når først gæsten har lang én kommentar, ellers kan navnet jo ikke vises) du skal bare søge på “real-time tracking” så får du vist alle dem der er at vælge imellem, og kan så finde det der passer dig bedst. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar