Menu
Annoncering/Sponseret / Dagligdagen / Teknologi

Økologiske silkedyner og puder

Dem af jer der jævnligt læser med her på siden, ved hvor glad jeg er for mine silkedyner og den gode søvn de giver meg, fordi jeg hverken fryer eller har det for varmt i løbet af natten. Nu har jeg også fået en silkehovedpude og har nu sovet med den i en ugestid og min begejstring for det materiale vil ingen ende tag. Puden er lige så lækker som dynerne og jeg bliver ikke nær så varm i nakken som jeg ellers godt kan blive når jeg lå med min dun-pude. Nu glæder jeg mig til det bliver sommer for at se, om den også kan klare den varme mit lange hår og en dansk tropenat kan generere.

Det er lige før, men altså også kun næsten, at jeg glæder mig til at komme i overgangsalderen og få hedeture, for de her dyner og puder fra Nordic Comfort®, må da virkelig være behagelige at sove med når det sker. Her i december da var syg og gik i seng med masser af tøj på for at svede dårligdommen ud (som jeg plejer) kunne jeg slet ikke blive ophedet nok til at svede, så jeg var i stedet nød til, at tage min gamle dyne i brug, så det tegner virkelig godt for overgangsalderen. 😀

En af de ting jeg også er ret glad for ved mine silkeprodukter er, at modsat andre silke dyner og puder, f.eks slips, så slår man ikke silkeormen ihjel for at få en hel silketråd. Her får larven lov til at blive til en sommerfugl og først derefter bruges den brugte silke kokoner til fyld i dyner og hovedpuder. Det er noget jeg kan li’!

De gode egenskaber for både dyner og puder er:
Anti-Bakterielt
Afskyr bakterier og hæmmer væksten heraf
Naturligt temperaturregulerende
Sikre optimal sovetemperatur (altså godt for os kvinder som er/snart kommer i overgangsalderen)
Væske/Sved absorberende og afledende
Undgår svedeture og klamt sovemiljø

Og så er den selvfølgelig vaskbar. Jeg har vasket min sommerdyne med sæbespåner i vaskemaskinen ved 30° og den er lige så god som ny, og samme tur får helårsdynen når jeg skifter igen.

Sponseret

12 kommentar

  • Catarina
    10. januar 2011 at 10:49