Menu
Annoncering/Sponseret / Foto, Film & Videoer mm / Hverdagslivet...

Økologiske silkedyner og puder

Dem af jer der jævnligt læser med her på siden, ved hvor glad jeg er for mine silkedyner og den gode søvn de giver meg, fordi jeg hverken fryer eller har det for varmt i løbet af natten. Nu har jeg også fået en silkehovedpude og har nu sovet med den i en ugestid og min begejstring for det materiale vil ingen ende tag. Puden er lige så lækker som dynerne og jeg bliver ikke nær så varm i nakken som jeg ellers godt kan blive når jeg lå med min dun-pude. Nu glæder jeg mig til det bliver sommer for at se, om den også kan klare den varme mit lange hår og en dansk tropenat kan generere.

Det er lige før, men altså også kun næsten, at jeg glæder mig til at komme i overgangsalderen og få hedeture, for de her dyner og puder fra Nordic Comfort®, må da virkelig være behagelige at sove med når det sker. Her i december da var syg og gik i seng med masser af tøj på for at svede dårligdommen ud (som jeg plejer) kunne jeg slet ikke blive ophedet nok til at svede, så jeg var i stedet nød til, at tage min gamle dyne i brug, så det tegner virkelig godt for overgangsalderen. 😀

En af de ting jeg også er ret glad for ved mine silkeprodukter er, at modsat andre silke dyner og puder, f.eks slips, så slår man ikke silkeormen ihjel for at få en hel silketråd. Her får larven lov til at blive til en sommerfugl og først derefter bruges den brugte silke kokoner til fyld i dyner og hovedpuder. Det er noget jeg kan li’!

De gode egenskaber for både dyner og puder er:
Anti-Bakterielt
Afskyr bakterier og hæmmer væksten heraf
Naturligt temperaturregulerende
Sikre optimal sovetemperatur (altså godt for os kvinder som er/snart kommer i overgangsalderen)
Væske/Sved absorberende og afledende
Undgår svedeture og klamt sovemiljø

Og så er den selvfølgelig vaskbar. Jeg har vasket min sommerdyne med sæbespåner i vaskemaskinen ved 30° og den er lige så god som ny, og samme tur får helårsdynen når jeg skifter igen.

Sponseret

Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

1

12 Kommentar

 • Annette's space
  10. januar 2011 at 10:42

  Mine dyne er nærmest religion for mig. Det er en dobbeltdyne fra Ikea med dun, og den selvfølgeligt alt alt for stor til mig, men undvære den kan og vil jeg ikke 🙂

  SVAR
  • Catarina
   10. januar 2011 at 10:49

   @Annette’s space: Sådan tror vi alle har det. Jeg opdagede også først at jeg ikke kunne undvære mine nye dyner, da jeg købte sommerdynen. 😀

   Jeg har ikke brugt dundyner siden jeg så en dokumentar om hvordan dunene kommer i dynerne. Dunene bliver plukket af levende gæs. Uff.

   SVAR
 • Therese
  10. januar 2011 at 12:39

  Jeg køber også en babydyne i silke, da silke er enormt god til at regulere varmen og samtidig er allergi venlig. Vi har en del allergi i familien, Kjærsten og jeg, så det er godt at tænke lidt over det, med den lille 🙂

  SVAR
  • Catarina
   10. januar 2011 at 12:44

   @Therese: Det er de nemlig lige præcis og I skulle ofre nogle på jer selv, I vil ikke fortryde det. 😀

   SVAR
 • FruE
  10. januar 2011 at 17:44

  Sådan en kunne jeg godt bruge, men uhhh de er altså lidt dyre. Eller mon de fåes billigere end den pris jeg ellers har fundet….må vist lige lede 🙂

  SVAR
  • Catarina
   10. januar 2011 at 20:29

   @FruE: Ja, lidt er de, men lige nu får du to hos Jysk til 2999, jeg var dog heldig at finde mine på tilbud til 1000,- pr stk. 🙂 Så det kan da være at der kommer endnu et tilbud senere på året.

   SVAR
 • Therese
  12. januar 2011 at 20:20

  Kan man mon få dem som dobbeltdyne?

  SVAR
  • Catarina
   13. januar 2011 at 07:41

   @Therese: Det tror jeg faktisk ikke, men inde på NordicComfort side, er der er kontakt form og den synes jeg da du skal bruge og spørge om det evt. er noget der er på trapperne eller….. 🙂

   SVAR
 • Ditte
  12. januar 2011 at 22:17

  Jeg er gså helt vild med min lette og bløde silkedyne; det er det bedste jeg har gjort for min nattesøvn i lange tider. Jeg købte den 220 cm lange model og ihhh, hvor er det dejligt at kunne vippe dynen rundt om de tæer, der hele mit liv har været iskolde om natten. Så skidt med at vi måtte investere i nye dynebetræk.

  SVAR
  • Catarina
   13. januar 2011 at 07:42

   @Ditte: Jeg folder også altid min ind under fødderne, men jeg er nok ikke så lang som dig, for jeg kan godt folde med min 200 cm dyne. Men klart, det er de fedeste dyner jeg nogensinde har haft. 😀

   SVAR
 • Naya
  23. oktober 2015 at 20:03

  Hej!

  Har en teenagesøn, som sveder og især hovedpuderne bliver fugtige og klamme. Jeg vil gerne købe økologiske dyner – er dine fra Jysk (jvf. overskriften) det?

  SVAR
  • Catarina
   24. oktober 2015 at 08:19

   Hej Naya
   JA, de blev købt i Jysk:-)
   Men om de har dem mere ved jeg ikke, det er jo 4 år siden. Jeg elsker de dyner puder og vil aldrig ligge i andet 😀

   SVAR

Skriv en kommentar