Menu
Teknologi

En dejlig formiddag i dejligt selskab

Fru E og jeg havde aftalt at mødes på Themsens Café og Fristelser i overgade i formiddags klokken 10. Og jeg valgte at finde en pakeringsplads i en pakeringskælder på Fisketorvet og lige da jeg køre ned af rampen ser jeg Fru E, som, til fods, er på vej op af selv samme. Vi vinker og jeg får smidt bilen ind i en af de første båse og betalt.

Vi slentre stille og roligt ned af Overgade og når snart Themsens Café og Fristelser, som ingen af os før har været på. Et rigtigt hyggeligt lille sted med en skøn og afslappet atmosfære uden en masse tv eller musik kørende i baggrunden.

Vi får bestilt begge en omgang brunch og hver en Chai-latte og der går ikke lang tid inden Chaien står rygende var på bordet og også her smager den fantastisk, og det er tydeligt at smage, at de heller ikke her bruger sirup (det gør de nogle steder og det gør chaien alt for sød og vammel). Derefter kommer den meget opmærksomme tjener med vores brunch, som også ser rigtig indbydende ud og da vi får sagt på den, smager den lige så godt som den ser ud.

Vi får snakket, snakket og snakket vendt en stor del af verdenssituationen og vores familiers gøren og laden. En rigtig hyggelig brunch i godt selskab.

Da vi er færdige bliver vi enige om at Odenses butikker også lige skal ses an og da det jo er lørdag, er der derfor også en del mennesker i gågaden, som gør den ekstra hyggelig. Vi får shoppet lidt basistøj og kikket på en masse andet. Farverne i det kommende efterår er altså lidt for fesen efter min smag. 🙂

På vej igennem Overgade kommer vi forbi et lille galleri, som ikke var der sidst jeg var forbi (det var altså i mandags) et galleri der udstiller nogle skønne og farvestrålende malerier. Galleriet hedder Galleri Harbo og kunstneren er Mette Harbo. Det er nogle skønne malerier og vi begge faldt da også for et af en dame i grøn kjole og da jeg spørger om prisen, måtte jeg lige lukke munden for ikke at komme til at sige noget.

Jeg ved ikke hvad vi lige havde regnet med, men ingen af os havde regnet med at et malerie som der var flere af bare i forskellige farve ville koste 15.000 kroner, men det gjorde det. Da vi gik ud derfra, snakkede vi begge om at vi nok havde regnet med at det ville ligge mellem 3000 – 7-8000, altså kun det halve af den faktise pris.

En super hyggelig formiddag/middag var ved at være slut og Fru E, som også har et arrangement i afen og jeg fulgtes ned til vores biler og sagde på gensyn en anden gang. Jeg glæder mig allerede. Tak for en hyggelig dag. 🙂

0

8 kommentar

 • Therese
  15. januar 2011 at 18:40

  Årh altså, hvor lyder det bare som en dejlig dejlig dag, Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   15. januar 2011 at 18:49

   @Therese: Den var super skøn og lige sådan én jeg trængte til. 🙂

   Reply
 • Bente
  15. januar 2011 at 19:44

  Sikken en dejlig lørdag, du har haft! Blogland giver jo de dejligste bekendtskaber 😉

  Reply
  • Catarina
   15. januar 2011 at 19:53

   @Bente: Ja, det er et helt igennem et fantastisk land og jeg er endnu ikke blevet skuffet. 🙂

   Reply
 • Brittsol
  16. januar 2011 at 12:00

  Det lyder som en rigtig hyggelig dag.
  Det må være en kendt maler til de priser på et maleri.
  God søndag

  Reply
  • Catarina
   16. januar 2011 at 12:22

   @Brittsol: Det var bestemt en hyggelig dag. 🙂

   Det er nu nok mere kunstneren som er kendt og deraf de høje priser. 🙂

   Du må også ha’ en god søndag Brittsol. 🙂

   Reply
 • FruE
  16. januar 2011 at 19:08

  Tusind tak for en rigtig hyggelig formiddag. Skønt sted og skønt selskab 🙂

  Og ikke mindst et fantastisk flot maleri lige til ønskesedlen 😉

  Reply
  • Catarina
   17. januar 2011 at 07:19

   @FruE: Jamen selv tak da, det var nemlig et hyggeligt sted. Ja, maleriet må på ønskesedlen. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar