Dejlig søndag

16. januar 2011

Søndagen er gået stille og roligt med små og hyggelige gøremål. Sommerferien har været oppe og vende, og nu ugerne er nu fastlagt, men hvor vi i år ender med at tilbringe de 3 uger, det ved vi ikke, for som altid, så planlægger vi ikke ret meget, højst landet hvor vi regner med at køre til, og det bliver jo som regel først besluttet, en til to dage før afrejse. 🙂 Det eneste der er sikkert er, at campingvognen bliver hægtet bag på Alfa’en og så er det ellers sydover.

En lille forårsferie for Søren og jeg har også været på tale, og vi kikker lidt på forskellige muligheder. Men skal lige have det hele til at gå op i en højere enhed. Resten af søndagen kommer til at foregå i sofahjørnet sammen med Søren. Slet ingen dårlig søndag, hvis jeg skal sige det selv. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Bente 16. januar 2011 at 20:15

  Ja, man kunne da bestemt også godt have behov for lidt sommerferieudsigt på sådan en grå søndag 😉

  • Reply Catarina 17. januar 2011 at 07:23

   @Bente: Det var perfekt til at drømme om varme, sol sand og strand. 🙂

   Ha’ en god mandag Bente. 🙂

  Skriv gerne en kommentar