Menu
Familieliv

Dejlig søndag

Søndagen er gået stille og roligt med små og hyggelige gøremål. Sommerferien har været oppe og vende, og nu ugerne er nu fastlagt, men hvor vi i år ender med at tilbringe de 3 uger, det ved vi ikke, for som altid, så planlægger vi ikke ret meget, højst landet hvor vi regner med at køre til, og det bliver jo som regel først besluttet, en til to dage før afrejse. 🙂 Det eneste der er sikkert er, at campingvognen bliver hægtet bag på Alfa’en og så er det ellers sydover.

En lille forårsferie for Søren og jeg har også været på tale, og vi kikker lidt på forskellige muligheder. Men skal lige have det hele til at gå op i en højere enhed. Resten af søndagen kommer til at foregå i sofahjørnet sammen med Søren. Slet ingen dårlig søndag, hvis jeg skal sige det selv. 🙂

2 kommentar

  • Catarina
    17. januar 2011 at 07:23