Dejlig søndag

16. januar 2011

Søndagen er gået stille og roligt med små og hyggelige gøremål. Sommerferien har været oppe og vende, og nu ugerne er nu fastlagt, men hvor vi i år ender med at tilbringe de 3 uger, det ved vi ikke, for som altid, så planlægger vi ikke ret meget, højst landet hvor vi regner med at køre til, og det bliver jo som regel først besluttet, en til to dage før afrejse. 🙂 Det eneste der er sikkert er, at campingvognen bliver hægtet bag på Alfa’en og så er det ellers sydover.

En lille forårsferie for Søren og jeg har også været på tale, og vi kikker lidt på forskellige muligheder. Men skal lige have det hele til at gå op i en højere enhed. Resten af søndagen kommer til at foregå i sofahjørnet sammen med Søren. Slet ingen dårlig søndag, hvis jeg skal sige det selv. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Bente 16. januar 2011 at 20:15

  Ja, man kunne da bestemt også godt have behov for lidt sommerferieudsigt på sådan en grå søndag 😉

  • Reply Catarina 17. januar 2011 at 07:23

   @Bente: Det var perfekt til at drømme om varme, sol sand og strand. 🙂

   Ha’ en god mandag Bente. 🙂

  Skriv en kommentar