Menu
Dagligdagen

Google Crazy, det er mig

Jeg bruger rigtig mange af Googles gratis produkter og er rigtig glad for dem. Jeg bruger Google Mail, Google Calender, Google Reader, Google Chrome, Google Map, Google Earth, Google doc. og så er min telefon en Android telefon som også er et Google produkt.

Det jeg godt kan lide ved at have det hel samlet et sted er, at det hele snakker sammen og da jeg fik min HTC Magic for 1½ år siden, og tændte den, bad den om min adgangskode til min Google konto og vupti, så var alle mine kontakter og kalendere i telefonen. Ikke noget med at have kontaktpersoner liggende på sim-kortet eller på den gamle telefon. Og det vil så også sige, at hvis jeg skifter telefon (en nyere model), så er alt som på den gamle telefon.

Med Google Chrome er det det samme. Jeg har n masse favoritter, indstillinger og plugins. Da jeg her i efteråret fik ny PC og installerede Google Chrome på den, så var der lige så meget vupti over det som med telefonen, for med det samme var alle indstillinger, plugins og favoritter, hvor jeg havde dem på den gamle pc.

I går opdagede jeg endnu en fed feature ved Google mail. Jeg skulle sende en mail til en veninde med nogle vedhæftede billeder og når jeg sender mails med noget vedhæftet, skriver jeg det altid i mailen, så vedkommende kan se at det ikke er noget som er lagt på af andre (altså virus). Jeg skriver en lille hilsen og trykker så på send og så dukker det her billede op.

Det er da bare for smart. Tænker tilbage til min gamle arbejdsplads, hvor jeg fik opgaver pr. mail og personerne så troede at de havde vedhæftede et Excel ark, men havde glemt det. Mange spildte mails kunne på den måde havde været reddet. 🙂

Grunden til at Google mail, kom ind i min pc skal finden helt tilbage til dengang da vi havde uindbudte gæster en dag vi var væk og bl.a min pc blev stjålet og jeg skulle til at finde ud af at lukke min Outlook mail og alt det besvær der var forbundet med det. Nu behøver jeg ikke lukke nogle mail-kontoer, for de ligger ikke fysisk på pc’en og jeg har adgang til dem fra en hvilken som helst computer. Selv mine mails fra mine domæner, bliver hevet ind i indbakken på Google mail. Alt et sted.

UPDATE: Jeg bruger da forresten også Picasa, så endnu en ting til listen over Googleprodukter jeg bruger. 🙂

8 kommentar

  • Catarina
    16. januar 2011 at 13:43