Annie Leibovitz: Life Through a Lens

Hvis du missede det fantastiske portræt af Annie Leibovitz på DR2 i går aftes, så har du muligheden på for at se det her på DR NU, som er så elskværdige at vise det. Endelig får jeg noget virkelig godt for mine licenspenge. Tænk, jeg sad og så programmet i går og jeg har faktisk lige siddet og set det igen på DR NU. 🙂

OG hvis du ikker er i DK, kan det ses her.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
20 thoughts on “Annie Leibovitz: Life Through a Lens”

 • Super inspirerende udseendelse. Jeg optog den på vores MAc-mediecenter i går, da Inge skulle se et par doku-programmer, så jeg så det først sent i aftes.

  Men nu har jeg det i digital kvalitet, så kan man jo lige hive programmet frem, hvis man har brug for lidt inspiration. Godt hun kom tilbage på sporet igen 😉

  • @Anders: Jeg har set at man faktisk kan købe DVD’dn så på den måde kan også se den hvis den smuttede. 🙂

 • Den ligger også på min box nu – et af de eneste programmer længe der fik mig til at hente mine briller.

  Virkelig klasse-dokumentar; fantastisk inspiration og fantastisk historie

  • @Gry: Velkommen til siden her Gry, dejligt med nye kommentatore. 🙂
   Der er ikke meget i tv jeg gider at se, men den her udsendelse, den måtte jeg bare se og jeg har nu set den igen på nettet. 🙂

  • @Ditte: Det var nemlig et fantastisk portræt og jeg fik endnu mere lyst til at udvikle mig sammen med mit kamera. 🙂

  • @Rejen: Du skulle sætte dig og se det hele, for den er meget inspirerende. 🙂 Jeg ville nok købe dem på Amazone, da jeg tror er billigere der. 😀

   Ha’ en god dag. 🙂

 • Lige et lille spørgsmål, Catarina….

  Hvorfor har du fået sådan en funktion på så man også får dine svar i sin mailboks? Den feature er jeg ikke så pjattet med, da min mailbox lever et travlt liv nok i forvejen 😉

  • @Ursula: Fordi jeg selv synes det er fedt at få en mail fra de steder hvor funktionen er, så er jeg fri for at blive ved med at kikke forbi en side (hvis jeg husker det) for at se om der er kommet et svar. 😀

 • OK, jeg abonnerer som regel på feeds og synes det er super når man også kan abonnere på kommentarfeeds. Så har man ligesom det hele samlet.

  • @Ursula: Jeg abonnerer også på feeds og det er jeg glad for, men jeg synes ikke at de steder hvor jeg kunne abonnere på kommetarene virkede, for jeg fik besked ved ALLE kommentarer og når der bliver ved med at tikke kommentar ind, så er det altså for meget. Her er det i det mindste kun når jeg svare dig. 😉

   Ha’ en dejlig aften.

 • kanon udsendelse.Hun tar nogle utrolige og nærværende billeder.Vil selv til,at ta´ lidt flere portrætter og så lidt mere i sort /hvid 😉 rigtig god weekend ,Cat

  • @dorthe fog: Hun er fantastisk dygtig til at se billedet og der ud af skabe den rigtige stemning. 🙂

   Du og Lars må også have en god weekend. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.