Menu
Teknologi

Sun-Sniper-Pro Rem – Steel & Bear

Lige så lange jeg har haft dSLR, lige så længe har den med følgende rem irriteret mig. Det er som om den snor sig for meget og når jeg har den hængende på skulderen er den bare ikke lang nok. Altså ret så irriterende på alle “lider og kanter” specielt når vi er på ferie, for det er der jeg for det meste har kameraet hængende over skulderen. 😕 Men nu har jeg fået den rem jeg heletiden har manglet uden helt at vide den fantes før en her i weekenden, hvor jeg faldt over den. Remmen er både lang nok til at have hængende på tværs og så snor den aldrig. Fedt!

Det er en Sun Sniper Pro Rem og udover længden og den smarte detalje at den ikke kan snos, så er der faktisk også stål inde i remmen, så den ikke kan skæres over.

Jeg glæder mig til at bruge den nye rem, når jeg nu inden længe skal på ferie. Det bliver så godt!

0

10 kommentar

 • Jens Larsen
  19. januar 2011 at 17:24

  Den er nemlig rigtig meget bedre end den originale der følger med, og helt uundværlig når man først har prøvet den!

  Et professionelt stykke værktøj, der sikkert også virker til Nikon 😉

  Reply
  • Catarina
   19. januar 2011 at 17:29

   @Jens Larsen: 😆 den har skam allerede været på mit Nikon og faktisk, så passer den som var den lavet kun til Nikon. 😉 og den er virkelig fed at have på og så er det hurtigt at få fat i kameraet, hurtigere end hvad jeg lige regnede med. 🙂

   Reply
 • Per
  19. januar 2011 at 18:56

  Jeg har simpelthen ingen rem sat på min D90. Jeg får den altid filtret ind i alt muligt, så jeg slæber rundt på en lille taske til den i stedet for. Men måske denne rem kunne være noget …

  Reply
  • Catarina
   19. januar 2011 at 19:01

   @Per: Jeg har altid remmen på mit kamera, for når jeg tager billeder vikler remmen rundt om mit håndled, så jeg ikke risikere at tabe det. 🙂 Men som rem til skulleren dur den bare ikke. Overhovedet!

   Med denne rem glider selve kameraet også i sådan en lille stål en, så det er ikke remmen på skulleren der bevæger sig, når man tager kameraet op til øjet. 🙂

   Jeg glæder mig virkelig til at have dem den på ferie hvor jeg uden at skulle tænke på hvor kameraet er, bare har det hængende trygt på “bagen” 😉

   Reply
 • kim
  19. januar 2011 at 19:38

  Jeg har bestilt en helt magen til, hos en leverandør i england. Men jeg har ventet på siden november, fordi jeg også bestilte alt muligt andet, som f.x. lee filtre – og dem er der altså lang leveringstid på. Så når de kommer hjem, kommer resten, og deriblandt the-one-and-only “remmen” også.

  Nu er jeg bare sådan lidt; “hvornår kommer det så”?

  Reply
  • Catarina
   19. januar 2011 at 19:46

   @kim: Øjj det var også længe at vente, jeg ville ikke have sååå lang tålmodighed som dig. 😆 Jeg købte min hos Vefa Foto som både har en butik og nethandel. Jeg harsikkert også betalt mere end du har, men så er leveringen vist også det man kan kalde expres sammenlignet med din. 😀 På den anden side, så har du virkelig noget at glæde dig til og er der ikke noget der hedder forventningens glæde. 😆

   Reply
 • Jens Larsen
  19. januar 2011 at 19:39

  Det tog lidt tid inden jeg vænnede mig til, at have mit kamera hængende på hoften, det virkede sådan lidt skødesløst, men nu tænker jeg ikke over det.

  Der er lidt “seksløber” over måden at have sit kamera hængende på, og det er også lynhurtigt.

  Reply
  • Catarina
   19. januar 2011 at 19:54

   @Jens Larsen: Det kunne jeg faktisk godt forestille mig nok bliver det der er sværest. Altså ikke at gå med en hånd på det for ligesom at passe på at det ikke tabes.

   Seksløber – det er en god betegenelse, for det er vildt så hurtigt jeg kan få det op til øjet, hurtigere end når det er på den anden rem. 😀

   Reply
 • Rejen
  19. januar 2011 at 19:43

  Fed rem ved ikke om sådan en dur til Canon…Jeg kan ikke lige gennemskue hvor den bliver “skruet” fast…Jeg har altid rem på, netop lige som dig for ikke at tabe kameraet…God fornøjelse med den..;-D

  Reply
  • Catarina
   19. januar 2011 at 19:55

   @Rejen: Den dur til alle kameraer da den skrues i der hvor man også kan skrue hovedet til et stativ fas på og det er ens på alle mærker og alle kameraer. Klik på linket i indlægget og du kan se en lille fil som viser mere om remmen. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar