Menu
Teknologi

Sun-Sniper-Pro Rem – Steel & Bear

Lige så lange jeg har haft dSLR, lige så længe har den med følgende rem irriteret mig. Det er som om den snor sig for meget og når jeg har den hængende på skulderen er den bare ikke lang nok. Altså ret så irriterende på alle “lider og kanter” specielt når vi er på ferie, for det er der jeg for det meste har kameraet hængende over skulderen. 😕 Men nu har jeg fået den rem jeg heletiden har manglet uden helt at vide den fantes før en her i weekenden, hvor jeg faldt over den. Remmen er både lang nok til at have hængende på tværs og så snor den aldrig. Fedt!

Det er en Sun Sniper Pro Rem og udover længden og den smarte detalje at den ikke kan snos, så er der faktisk også stål inde i remmen, så den ikke kan skæres over.

Jeg glæder mig til at bruge den nye rem, når jeg nu inden længe skal på ferie. Det bliver så godt!

10 kommentar

  • Catarina
    19. januar 2011 at 17:29