Lige om snart

21. januar 2011

image

..er der weekend og det bliver så godt. Ugen her i det smukke hus med de søde mennesker er gået over alt forventning og jeg ser frem til endnu en uge i det hus og i det selskab. Også i dag ser det ud til at solen vil forskønne vores dag. Dejligt!

Sidst på eftermiddagen kommer mellemste over for en kort bemærkning, da han har en del han skal nå her den sidste weekende inden udstationeringen. Det bliver dejlig lige at se ham og kramme ham.

Jeg kan mærke at der atter bliver en super skøn weekend. For jeg får jo det ud af den som jeg vælger at investere i den. Og det er ikke så lidt skal eg hilse og sige.:)
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Rejen 21. januar 2011 at 12:35

  ja netop, man får igen hvad man giver…God weekend med mellemste..(jeg bestilte Hot Shoe Diaries gennem Amazon jeg gav med fragt 206, – kr..og det var meget rimeligt..;-D)

  • Reply Catarina 21. januar 2011 at 18:44

   @Rejen: Det er også der jeg køber mine fotobøger det billigste sted og så er der aldrig bøvl med leveringen eller noget.

   God aften til dig og Jimmy. 😀

 • Reply FruE 21. januar 2011 at 12:38

  Hvor er det dejligt for dig, at vikariatet her er godt og givende. Måske de får øje på, at de ikke kan undvære dine kvaliteter.

  Rigtig god weekend.

  • Reply Catarina 21. januar 2011 at 18:45

   @FruE: Hi hi ja det kan være og jeg har da allerede oversrasket med mine evner inden for Excel, så det er ikke så ringe endda. 😀

   En god weekend til dig og familien. 🙂

  Skriv en kommentar