Menu
Motion

En lørdag

Lørdagen har stået på to inspirerende foredrag i spinningklubben med efterfølgende spinning. Det første foredrag var med Linda Kruse fra Kroptimal, som til daglig arbejder i Vejle kommune som bevægelseskonsulent. Linda er en super inspirende kvinde og hun formidlede budskabet om at at kroppen skal udfordres for eller vender den sig til det “stykke arbejde” (om det så at sidde på en kontotstol) og bliver derfor ikke stærkere. Hun havde rigtig mange fine og lette øvelservi alle kan gøre i hverdagen, ude at det behøver at koste megen tid eller penge. Derefter var det en af mine spinninginstruktøre, Jens Pørneki, som tidligere har være med på rolandsholdet og deltaget i Ol, og nu er læge, som holdt et oplæg omkring hvordan man kan træne optimalt, altså få så meget ud af den træning, man nu ha tid til at lave. Han fortalte også hvordan roerne arbejder og ved hvilke intensitet og det er den samme måde de norske skiløbere arbejder og træner. Ret tankevækkende. To rigtig interessante foredrag, som jeg kunne ønske flere havde mulighed for at høre. 🙂

Efter de to foredrag, hoppede alle 50 deltager op på spinningcyklerne og cyklede derudaf med Linda Kruse som instruktør. Wauw sikke en energi den kvinde kunne få ud over rampen, og så i alle 90 minutter. Fedest. 🙂

Da jeg neturerede til matriklen her, havde Søren sørget for brunch til os alle og jeg kunne, efter et velfortjent bad, sætte mig til et veldækket bord. Da vi var færdige og havde ryddet væk, var det tid til at Sebastian skulle retur til kammersjukkerne som havde nogle forskellige aktiviteter i ærmet, den sidste weekend hjemme, skal jo udnyttes på bedste måde.

Resten af eftermiddagen har gået med endnu mere lørdagshygge herhjemme samt lidt bloglæsning. Altså en lørdag når den er bedst. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

  • Catarina
    22. januar 2011 at 20:36