Menu
Hverdagen

En søndag

Vaskemaskinen har snurret lystigt med sengetøjet og dynerne er blevet luftet så det er en ren fryd. Sønnike og jeg har tilbragt et par timer i Fitness World hvor vi fik svedt godt og grundigt. Efter svdeturen smuttede vi forbi vakehallen, for den lille sorte trængte i den grad til en ordentlig tur under børsterne for at få de sidste 14 dages snavs af. Nu står den nede foran og ser dejlig ren og lækker ud og selv himlen ønsker at spejle sig i den. 🙂 Der er nu altså et eller andet ved rene biler, det er lige som om det kører meget bedre når de er nyvaskede inde og ude samt støvsuget.

Nu vil jeg med god samvittighed læne mig tilbage og nyde søndagen, inden en ny og dejlig arbejdsuge i det smukke hus med de søde mennesker, atter tager sin begyndelse i morgen.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    23. januar 2011 at 18:33