Menu
Motion

Nyt liv

En omgang på cyklen gir’ nyt liv til krop og hjerne, efter en dag præget af store formler og masser af tal. Jeg ved faktisk ikke hvad jeg skulle gøre uden min motion, som i tillæg gør, at jeg kan tillader mig at spise chokolade og kager som jeg har lyst til. Fantastisk. 😀

Nu vil jeg tage på blogrundfart og så eller nyde aftenen sammen med min dejlige mand.

0

2 kommentar

 • marina
  25. januar 2011 at 17:04

  Det kan jeg kun give dig ret i, jeg jonglere mere med grønkålen og tomaterne, men jeg vil tro det er det samme behov vi hver især har for at have et sted man lader op og får ny energi, det gør så heller ikke noget at gevinsten bliver en fit krop og plads til at spise andet end kun gulerødder.
  Jeg har i hele januar prøvet at tænke på og få de her 6 om dagen 3 frugt og 3 grønsager og fiber nok, jeg vil ikke sige andet end at jeg lever sundt, og dog alligevel er det altså ikke hver dag jeg helt kan nå de mål- hvis jeg er håbløs bagud skære jeg en masse frugt og grønt og spiser om aftnen, i små fine stykker så glider det hurtigt ned.
  God dag.
  Marina

  Reply
  • Catarina
   25. januar 2011 at 18:56

   @marina: Uha du er nok meget mere sund end jeg er, men det har du vist altid været. Jeg har min søde tand og den bliver jeg (forhåbentlig) ved med at have. 😆

   Men jeg jeg er god til at få min frugt og grønt hverdag og det har jeg faktisk ret let ved og ja, det hjælper at skære det ud i mundrette stykker. 🙂

   En god dag til dig også og hils familien ikke. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar