Menu
Dagligdagen

Inden længe

Sidder og nyder morgenteeen i badekåbe og med håndklæde, mens jeg venter på at håret tørre bare en lille smule inden jeg smider en hårtørre på det, ja for jeg gider ikke står der i larmen fra sådan én i lang tid. Jeg skal ud af døre omkring 8, for jeg har en aftale i eftermiddag i Meerbusch en mindre by uden for Düsseldorf i Tyskland.

Det er Petra min veninde, som jeg skal ned og besøge og jeg glæder mig i den grad til at se hende og hendes familie. Selvom der ikke er mere end små 6 timers kørsel mellem os, ja ser er det 16 år siden vi sidst sås (godt der er noget der hedder sms og email) og det er altså bare for længe siden. Så det skal der rettes op på i dag. For pokker det bliver godt. Mit mundtligetysk er forhåbentlig ikke alt for rusten til et døgn dernede, ellers bliver det i hvert fald smurt nu. 🙂

Faktisk så kikke hun med her på bloggen og ser alle de film jeg ligger op så hun ved sådan nogelunde hvordan eg ser ud nu, men jeg har fktisk ikke set noget billede af hende i alle de år, så jeg spændt på at se om hun har forandret sig eller ej. Hvis jeg skal være ærlig, så tror jeg ikke der er sket megen ældning hos hende. Hun er garenteret sådan en type, hvor aller ikke kan ses. 😉

Jeg køre i den lille sorte, selvom Søren mente jeg skulle snuppe den store ditto, som køre på diesel, men kender I det der med vanens magt. Jeg køre for det meste i den lille, da jeg ikke har længer på arbejde end at den er økonomisk for mig at køre.

Jeg har dog tit taget den til København, nettop på grund af, at den køre på diesel, men i dag vil jeg ikke ha’ den, jeg tager den lille fikse sorte som jeg kender bedre end min bukselomme (selvom jeg ingen bukser har på) simpelthen fordi jeg nok er et vanedyr.

Nå jeg vil fårpakket sammen, få tørret håret og et par tekstiler på kroppen. Vi ses og ha’ nu en vidunderlig weekend ikke. 🙂

10 kommentar

  • Catarina
    31. januar 2011 at 18:24