Menu
Hverdagen

Inden længe

Sidder og nyder morgenteeen i badekåbe og med håndklæde, mens jeg venter på at håret tørre bare en lille smule inden jeg smider en hårtørre på det, ja for jeg gider ikke står der i larmen fra sådan én i lang tid. Jeg skal ud af døre omkring 8, for jeg har en aftale i eftermiddag i Meerbusch en mindre by uden for Düsseldorf i Tyskland.

Det er Petra min veninde, som jeg skal ned og besøge og jeg glæder mig i den grad til at se hende og hendes familie. Selvom der ikke er mere end små 6 timers kørsel mellem os, ja ser er det 16 år siden vi sidst sås (godt der er noget der hedder sms og email) og det er altså bare for længe siden. Så det skal der rettes op på i dag. For pokker det bliver godt. Mit mundtligetysk er forhåbentlig ikke alt for rusten til et døgn dernede, ellers bliver det i hvert fald smurt nu. 🙂

Faktisk så kikke hun med her på bloggen og ser alle de film jeg ligger op så hun ved sådan nogelunde hvordan eg ser ud nu, men jeg har fktisk ikke set noget billede af hende i alle de år, så jeg spændt på at se om hun har forandret sig eller ej. Hvis jeg skal være ærlig, så tror jeg ikke der er sket megen ældning hos hende. Hun er garenteret sådan en type, hvor aller ikke kan ses. 😉

Jeg køre i den lille sorte, selvom Søren mente jeg skulle snuppe den store ditto, som køre på diesel, men kender I det der med vanens magt. Jeg køre for det meste i den lille, da jeg ikke har længer på arbejde end at den er økonomisk for mig at køre.

Jeg har dog tit taget den til København, nettop på grund af, at den køre på diesel, men i dag vil jeg ikke ha’ den, jeg tager den lille fikse sorte som jeg kender bedre end min bukselomme (selvom jeg ingen bukser har på) simpelthen fordi jeg nok er et vanedyr.

Nå jeg vil fårpakket sammen, få tørret håret og et par tekstiler på kroppen. Vi ses og ha’ nu en vidunderlig weekend ikke. 🙂

0

10 kommentar

 • Olines
  29. januar 2011 at 08:43

  Tak og i lige måde.

  Reply
  • Catarina
   31. januar 2011 at 18:24

   @Olines: Tak skal du have 🙂

   Reply
 • Anette
  29. januar 2011 at 09:17

  Rigtig god tur. Det lyder skønt med sådan en “genforening” i vente. Det er mange år siden i har set hinanden – det bliver garanteret rigtig hyggeligt 🙂

  Reply
  • Catarina
   31. januar 2011 at 18:25

   @Anette: Det var en super skøn tur og dejligt at se hende igen – og snakken, den gik som i gamle dage. 🙂

   Reply
 • Katja
  29. januar 2011 at 10:35

  Hvor ser I fine ud…. Skønt med genforening – og I kan sikkert straks kende hinanden og dit tyske kører derud af 🙂

  Med fare for at få hug…spørger jeg alligevel ; er du gravid på det billede ? Eller sidder jakken ualmindelig dårligt på dig ?

  Knus Katja

  Reply
  • Catarina
   31. januar 2011 at 18:27

   @Katja: Hi hi du får skam ikke hug – billedet er 18 år gammelt og da sønnike er 16 er jeg ikke gravid på billedet, men jakkerne var stivet og derfor sad de ikke altid lige godt. 😉

   Knus og god aften til dig. 🙂

   Reply
 • Annette's space
  29. januar 2011 at 11:52

  Det bliver en spændende tur og dejligt at i endeligt kan ses igen. God tur frem og tilbage 😀

  Reply
  • Catarina
   31. januar 2011 at 18:28

   @Annette’s space: Turen endte med at være længer både fram og tilbage pga. omkørsel igennem Bochum 51 km, fra målet. Men jeg nåede frem og vi havde nogle super hyggelige timer sammen. 🙂

   Reply
 • FruE
  29. januar 2011 at 15:01

  Fedt at I skal ses igen efter så mange år. Det må være rigtig dejligt, at sidde sammen i stedet for “kun” sms og mails. Håber du har en skøn tur 🙂

  God weekend.

  Reply
  • Catarina
   31. januar 2011 at 18:29

   @FruE: Det var rigtigt hyggelig at sidde overfor hinnande og snakke som gamle dage og også meget lettere end pr. mail og sms. 🙂

   Håber du også have en hyggelig weekend hjemme hos familien. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar