Hjemme efter en lettere hektisk weekend

31. januar 2011

Landede på matriklen klokke 21 i aftes og var da ret så brugt. Det blev kun til en hurtig køkkenborsmad og et glas mælk inden jeg hoppede på hovedet i kanen, hvor jeg forsøgte at sove 5 kvarter i timen. Jeg har en masse dejlige kommentarer som venter på et pip herfra og det skal nok komme en gang sener i dag (håber det er ok med jer).

Min reader er også fyldt, men der kender jeg og den der knap hvor man kan forvandle 139 ulæste indlæg til at være læste og det bliver nok løsningen. Nu vil jeg lige snuppe en kop te inden arbejdet kalder og derefter står der fornøjelse på programmet.

Ses og lav denne mandag til en skøn mandag ikke. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Donald 31. januar 2011 at 09:53

  Kommentarer behøver ikke altid et svar – ha!
  Men det behøver til gengæld bemærknngen om “at sove 5 kvarter i timen”!

  Det kan kun gøres hvis man har en særlig evne til at lade verden være verden og slappe af eller gå ind i stille blid musik (lytte intenst, så intenst at verden forsvinder) 🙂

  • Reply Catarina 31. januar 2011 at 17:57

   @Donald: Jeg prøver så vidt muligt altid at svare mine kommentatorer, da jeg mener at et er det mindste jeg kan gøre, nå nu du og alle andre har været forbi med en hilsen. 🙂

   Det tror jeg næsten jeg gjorde i aftes, da jeg lå og lyttede til husets lyde. 🙂

 • Reply Trine 31. januar 2011 at 15:58

  Håber du har haft en god mandag? Rigtig god aften til dig 🙂

  • Reply Catarina 31. januar 2011 at 17:58

   @Trine: Mange tak skal du have, min mandag har været super skøn og solen nåede sågar lige at kikke forbi. 😀

   Du ønskes også en god aften. 🙂

 • Reply marina 31. januar 2011 at 17:13

  det er en dejlig mandag, altid rart med en frisk uge og tage hul på.

  • Reply Catarina 31. januar 2011 at 18:23

   @marina: Jeg nyder også altid mandagen og ser frem til hvad sådan en nyeuge må bringe mig. 😀

 • Reply Anette 31. januar 2011 at 18:08

  Lyder som en skøn weekend og ja efter sådan en er man godt brugt. Det er skønt med en kommentar til ens kommentar men skulle man springe over er det da helt ok. God aften til dig 🙂

  • Reply Catarina 31. januar 2011 at 18:24

   @Anette: Mange tak skal du have og du må også have en god aften ikke. 🙂

  Skriv gerne en kommentar