Stjerneklart

1. februar 2011

Der findes jo uendelige mange applikationer i Android Marked, men en af de første jeg hentede ned til min telefon var Google Sky Map. Og som navnet siger, så viser den stjernehimlen der hvor u er. Det eneste du skal gøre er at holde vende telefonene mod himlen og du får vist de stjerne du kan se. Det virker også selvom det er overskyet, for det er ud fra en GPS koordinator at himlen findes. Her den anden dag var det så klart at Orions bælte tydeliget kunne ses og jeg prøvede at holde telefonen op for at se om det hele vendte rigtigt på telefonen – og ja, det gjorde det.


                
                                
                                       

Det første billede her ovnfor, viser et skærmprint af kortet på skærmen og der kan Orion tydeligt ses. Billede nummer to, fulgte med applikationen og viser hvordan Orion i virkeligheden ser ud, med støv partikler og det hele (Orions bælte kan anes ved de tre små stjerne på rad og række næsten midt i billedet). Faktisk ganske flot synes jeg. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Karin 1. februar 2011 at 20:15

  Det er sjovt med disse apps. Jeg har hentet Google map, det sker jo, jeg glemmer det gammeldags kort, så kunne mobilen jo hjælpe lidt til.
  Desværre vil den ikke altid opfører sig helt efter foreskriften. Selvom jeg befinder mig i Holstebro, så sker det alt for tit, den fortæller jeg er et eller andet sted i stor Kbh.
  Min tillid til dette apps er ikke tilfredsstillende. Jeg beundre da den glæde og fornøjelse du har. Og nyder dinne skærmprint. Håber jeg på et eller andet tidspunkt når din glæde for dette apps.

  • Reply Catarina 1. februar 2011 at 20:25

   @Karin: Jeg har også hentet Google Maps og her fungere det upåklageligt både når jeg har brugt den i Aarhus, København og i Egypten. 🙂

   Der er da vildt ærgerligt at du ikke har fået det til at fungere, måske den indbyggede GPS i din telefon ikke helt fungere som den skal??

   Ha’ en god aften Karin. 🙂

 • Reply Annette's space 2. februar 2011 at 10:43

  Hvor er det sjovt og lige den applikation kunne jeg finde på at anskaffe — hvis jeg ellers havde en telefon der kan sådan noget — for den anden aften troede jeg at jeg kunne se Venus, men havde ikke mulighed for at tjekke det sådan umiddelbart 😉

  • Reply Catarina 2. februar 2011 at 15:24

   @Annette’s space: Jeg elsker også at kikke stjerne, og se om jeg kan huske hvad de forskellige hedder og med denne app. er det meget letter, at se om jeg har ramt rigtigt. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.