Menu
Teknologi

Stjerneklart

Der findes jo uendelige mange applikationer i Android Marked, men en af de første jeg hentede ned til min telefon var Google Sky Map. Og som navnet siger, så viser den stjernehimlen der hvor u er. Det eneste du skal gøre er at holde vende telefonene mod himlen og du får vist de stjerne du kan se. Det virker også selvom det er overskyet, for det er ud fra en GPS koordinator at himlen findes. Her den anden dag var det så klart at Orions bælte tydeliget kunne ses og jeg prøvede at holde telefonen op for at se om det hele vendte rigtigt på telefonen – og ja, det gjorde det.


                
                                
                                       

Det første billede her ovnfor, viser et skærmprint af kortet på skærmen og der kan Orion tydeligt ses. Billede nummer to, fulgte med applikationen og viser hvordan Orion i virkeligheden ser ud, med støv partikler og det hele (Orions bælte kan anes ved de tre små stjerne på rad og række næsten midt i billedet). Faktisk ganske flot synes jeg. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

  • Catarina
    1. februar 2011 at 20:25