Hvad betyder knapperne

3. februar 2011

Selvom jeg har vist det før, vil jeg alligevel lige vise det igen, for der kan jo være kommet nye læsere til.

Over i sidebaren til højre, findes nogle knapper, faktisk 9 ialt, nogle af dem gir’ sig selv men andre måske er lidt kryptiske. På billedet her nedenfor kan du se hvad de enkelte knapper er til og eller er du også mere end velkommen til bare at trykke løs. 😀
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Therese 3. februar 2011 at 15:00

    Gawd dammit woman, du er jo totalt cyber-hip !! 😀

    • Reply Catarina 3. februar 2011 at 15:13

      @Therese: Ja, det er for vildt af sådan en gammel besse som mig. 😆

    Skriv en kommentar