Menu
Hverdagen

Nåå, men altså

så bliver det ikke til noget i denne omgang. Ikke specielt fedt, men når det nu ikke kunne være anderledes, ja, så er det sådan.

Lyder det lidt kryptisk?? ja det gør det jo nok. Men altså her er historien, som slet ikke er så lang endda.

Søren og jeg havde besluttet at snuppe en lille uge ved Sharm El Sheikh, hvor vi også nød en uges ferie og snorkling her sidste efterår.

Efter vi havde bestilt hos Star Tour, læste jeg på Atlantis Rejser Facebook side, at der stadig var mange hoteller i Sharm El Sheikh, hvorfra det endnu ikke var tilladt at bade i havet uden for hotellet, og det inbefatter jo også snorkling. Grunden dertil er, at hotellerne endnu ikke alle har fået sikret vandene omkring derse strande, efterjulens hajangreb. Da vi ingen opdateringer kunne finde omkring forbuddet på Star Tours hjemmeside, kontaktede vi Star Tours her i fredags. I mandags blev vi så ringet op og fik at vide, at det hotel vi havde booket, endnu ikke var klar med disse foranstaltinger og at det derfor ikke var muligt at snorkle fra stranden af. Vi valgte så at afbestille vores rejse, da vi ikke agter at tage en uge til Sharm El Sheikh, for at ligge ved en pool eller gå rundt i byen.

Det sjove er så, at i tirsdags kom så udmeldingen fra Star Tour, at alle rejer til Egypten er indstillet til og med april, på grund af urolighederne dernede lige nu. Så på den ene eller anden måde havde vi under ingen omstændigheder kunne komme til Egyptn i dette forår. 🙂

Hvad vi så vil i stedet for ved vi endnu ikke, men vi finder nok på et eller andet og så kan det være, at vi snupper en tur til Sharm El Sheik til efteråret – vejret dernede er jo fantastisk, også i efteråret. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

7 Kommentar

  • Catarina
    3. februar 2011 at 18:52