Menu
Dagligdagen

Nåå, men altså

så bliver det ikke til noget i denne omgang. Ikke specielt fedt, men når det nu ikke kunne være anderledes, ja, så er det sådan.

Lyder det lidt kryptisk?? ja det gør det jo nok. Men altså her er historien, som slet ikke er så lang endda.

Søren og jeg havde besluttet at snuppe en lille uge ved Sharm El Sheikh, hvor vi også nød en uges ferie og snorkling her sidste efterår.

Efter vi havde bestilt hos Star Tour, læste jeg på Atlantis Rejser Facebook side, at der stadig var mange hoteller i Sharm El Sheikh, hvorfra det endnu ikke var tilladt at bade i havet uden for hotellet, og det inbefatter jo også snorkling. Grunden dertil er, at hotellerne endnu ikke alle har fået sikret vandene omkring derse strande, efterjulens hajangreb. Da vi ingen opdateringer kunne finde omkring forbuddet på Star Tours hjemmeside, kontaktede vi Star Tours her i fredags. I mandags blev vi så ringet op og fik at vide, at det hotel vi havde booket, endnu ikke var klar med disse foranstaltinger og at det derfor ikke var muligt at snorkle fra stranden af. Vi valgte så at afbestille vores rejse, da vi ikke agter at tage en uge til Sharm El Sheikh, for at ligge ved en pool eller gå rundt i byen.

Det sjove er så, at i tirsdags kom så udmeldingen fra Star Tour, at alle rejer til Egypten er indstillet til og med april, på grund af urolighederne dernede lige nu. Så på den ene eller anden måde havde vi under ingen omstændigheder kunne komme til Egyptn i dette forår. 🙂

Hvad vi så vil i stedet for ved vi endnu ikke, men vi finder nok på et eller andet og så kan det være, at vi snupper en tur til Sharm El Sheik til efteråret – vejret dernede er jo fantastisk, også i efteråret. 🙂

0

7 kommentar

 • marina
  3. februar 2011 at 18:37

  det var da ærgeligt, Henrik mente der nok kunne være nogle billige rejser i vinterferien til Egypten, men jeg synes nu det virker ret kaotisk og det virker ikke som om der er en løsning på noget lige om hjørnet.
  Nu har de ligesom også aflyst alle afgange fra danske rejseselskaber så er det så let.
  Jeg håber for det egyptiske folk at der bliver lidt mere stabile tider.
  Der vil også gå en masse indtægter fra turismen tabt hvis der ikke bliver mere stabile tilstande.
  Henning og Anette kom hjem fra egypten for en uge siden, vi var lettede over at få dem hjem det er da noget utrygt når ens familie er midt i sådanne uroligheder som vi slet ikke kender til her på vores bredegrader.
  Vi har højs et par strejker i ny og næ.

  Håber i finder et andet sted at tage hen og lufte snokel grejet.
  God dag Marina

  Reply
  • Catarina
   3. februar 2011 at 18:52

   @marina: Jeg ville nu ikke have været nervøs for at være dernede, nå bare ikke man opholder sig i Kairo eller Luxor, så er det jo ikke så slemt. Men det, ikke at kunne snorkle i det fantastiske koralrev, det ville jeg ikke undvære – for Pyramiderne og Kongernes dal har vi jo set. 😉

   Vi finder som nok på noget, om ikke andet så kan vi hygge os i hinandens selskab. 😉

   Vandet og vejret i efteråret er jo godt, så vi kunne godt finde på at smutte afsted igen i oktober.

   Ha’ en god aften.

   Reply
 • Lone.g
  3. februar 2011 at 22:57

  Kære Catarina
  Surt for jer, men det var da heldigt at I selv fik sagt fra, end I nåede derned og skulle hjem igen kort efter… smukt foto
  Hilsen Lone.g

  Reply
  • Catarina
   4. februar 2011 at 07:26

   @Lone.g: Velkommen til siden her Lone. 🙂

   Ja, det er dejligt at det var os selv som tog beslutningen og ikke rejseselskabet, på den måde er det ikke så træls. 🙂

   En god fredag til dig.

   Reply
 • Annette's space
  4. februar 2011 at 00:15

  Både på grund af hajerne og alle de andre uroligheder synes jeg det er enormt trygt at i vælger et andet feriested. Kan man ikke snorkle i Sortehavet ?? Der er billigt og ganske dejligt i Rumænien….hmmmm, bare til overvejelse…Knus

  Reply
  • Catarina
   4. februar 2011 at 07:29

   @Annette’s space: Der er desværre ingen koralrev i ved Sortehavet som kan nydes som snorkler, så det vil nok ikke være en mulighed, men tak for tippet alligevel. 🙂

   Ha’ en god fredag. 🙂 Knus

   Reply
 • […] ellers planlagte smut til Egypten her i foråret blev jo annulleret, og vi blev enige om at se, om det så i sted var muligt at komme afsted til Sharm El-Sheikh her i […]

  Reply

Skriv en kommentar