Menu
Dagligdagen

Slet ikke så ringe endda

Jeg har jo været vikar i de sidste par uger og det har slet ikke været så tosset endda. Nu er jeg dog ved at være ved vejs ende med den projektopgave jeg var hyret ind for at løse. I dag mødte jeg op uden dog at kunne begynde på arbejdet. I går, inden en af mine “leverandører” af data gik hjem, satte hun hele maskineriet til at arbejde, så jeg i dag kunne få de sidse data, men da hun mødte her i morges, stod der, at serverne ikke kunne fanges. Så nu skal vedkomende prøve at få fat i KMD’ s hovedkvarter, for at se om de i fællesskab, kan få de sidste data ud, sådan at jeg kan forarbejde dem og dermed afslutte projektet. Men indtil da, ja, så holder jeg altså tidligt weekend. Slet ikke så ringe endda. 🙂

10 kommentar

  • Catarina
    3. februar 2011 at 11:31