Menu
Weblog

Underligt


~Det er mig der har lavet de grå bokse. 🙂

Nogle gange kan jeg godt synes de er en smule underligt at kikke statistikkerne igennem ude i maskinrummet. I dag har en bestemt IP adresse (som jeg ved hvem er) allerede har være forbi min blog 6 gange siden kl 6 i morges (og det samme gælder alle andre dage) og dette her er altså det første indlæg i dag. Men vedkommende må altså ikke gøre bruge en reader.

0

16 kommentar

 • Per
  3. februar 2011 at 10:15

  Måske kikkede vedkommende efter respons efter en kommentar – hvad ved jeg 😉
  Men IP adresser er ikke altid entydige. F.eks. vil enhver ansat ved en Ford-forhandler i hele Danmark (fra en arbejds-pc selvfølgelig) vise nøjagtig samme IP adresse, fordi der køres igennem samme router. Så samme IP adresse er ikke altid lig med samme person 😉
  I øvrigt – det er ikke mig, der har været så ivrig.
  Ha’ en god dag :-))

  Reply
  • Catarina
   3. februar 2011 at 10:21

   @Per: Ja, du er det en privat IP og vedkommende har kommentere et par gange, nettop fra privaten såå…

   Jeg ved godt det ikke er dig Per 🙂 Men nogle gange bliver jeg bare sådan lidt bekymret for personen, for er det fordi vedkommende ikke tør at spørge om noget eller hvad??

   Du må også have en god dag. 🙂

   Reply
 • Rejen
  3. februar 2011 at 10:34

  Underligt, kan da godt forstå du undrer dig lidt…;-D

  Reply
  • Catarina
   3. februar 2011 at 10:35

   @Rejen: Ja ikke – og er også sådan lidt bekymret – det ville du helt sikker også være hvis jeg kender dig ret. 🙂

   Reply
 • Annette's space
  3. februar 2011 at 11:24

  Jeg er een af dem der har kunnet finde på at kigge ind flere gange for at kigge efter respons….altså indtil jeg fandt ud af at jeg kan få en mail om at der er kommet respons……fordi dit svar på en kommentar jo ikke dukker op i reader…..
  Men hvad bruger du egentlig statistikken til ? Er den vigtig for et eller andet ??

  Og muligsvis har du bare fået en mega-fan….Don’t worry, be happy 😉 knus

  Reply
  • Catarina
   3. februar 2011 at 11:30

   @Annette’s space: Hvis man kikker forbi for at se om der er svar, så bliver det samlet i én – og det her er ikke dig, for navnet fremgår af statistikken. 😉

   Ja, den der autoreply er jeg glad for at jeg fik installeret, er jo selv glad for at få svar, fra de enkelte steder som rent faktisk benytter sig af den. 🙂

   Sitateskikten er ikke vigtig overhovedet, men da jeg er talnørd (og meget af det følger med WordPress), så er det sjovt at kikke på indimellem, og så se hvilke søgeord der bliver brugt, for at finde mine indlæg. 😀

   Jeg holder på din fortolkning – det er en megafan der elsker at kikke forbi. 😀

   Knus

   Reply
 • Helle K.
  3. februar 2011 at 13:50

  Selvfølgelig er det en fan 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. februar 2011 at 15:09

   @Helle K.: Jeg er jeg også nået frem til, andet er slet ikke muligt.

   Ha’ en go dag. 🙂

   Reply
 • Anette
  3. februar 2011 at 14:29

  Jeps du må have fået en fan 😛 Jeg synes det er supersmart med mailen man får når du svarer på en kommentar 😉 Det er rigtig genialt med en reader – og ret nemt at finde ud af 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. februar 2011 at 15:09

   @Anette: @Anette: Det er nemlig ualmindeligt godt med en reader som holder en opdateret på nye indlæg hos dem man abonnerer på. 🙂

   Dejligt at høre at du er glad for respons mailen, jeg havde nemlig en kommentator som ikke var så glad for den, da vedkommende fik så mange mails i forvejen. Jeg er selv glad for den der hvor jeg får sådan én fra. 🙂

   Reply
 • Therese
  3. februar 2011 at 15:02

  Hmm, jeg bruger slet ikke statistik. Jo, til af og til at se hvor mange der lige har kigget ind i løbet af ugen, men ellers ikke 🙂

  Men det er da lidt spøjst – men mest fordi jeg synes man bør sove klokken 6 om morgenen 😀

  Reply
  • Catarina
   3. februar 2011 at 15:10

   @Therese: Hi hi, ja det er ligt spøjst, at det starter så tidligt og ender faktisk også ret sent og de fleste der læser fast med herinde, ved at eg sjældent blogger efter klokken 8 om aftenen. 🙂

   Reply
 • Anette
  3. februar 2011 at 15:17

  jeg har lige siddet og kigget lidt i “maskinhuset”. Jeg synes jeg havde set en mulighed dér hvor man kunne sende en mail til folk når de havde kommenteret. Nu kan jeg ikke finde det og har kigget lidt på wordpress-forummet. Men det er måske et plugin du har installeret.

  Reply
  • Catarina
   3. februar 2011 at 15:24

   @Hej Anette: Ja det er et plugin der skal installeres for at man kan får WordPress til at sende en mail automatisk. Det jeg bruger hedder “replyMail” men der findes sikker en bunke forskellige, så det er bare med at finde det der passer til ens temperament. 🙂

   Reply
 • kim
  4. februar 2011 at 09:01

  Hmm.
  Jeg bruger kun sjældent muligheden for at få en mail, med oplysninger om at der er kommet svar, på en kommentar jeg har lagt.

  Ideen er jo god, men der er mange wordpress plugin’s som, når de sender en mail, ser virkeligt dårlige og forvirrende ud.

  Tillige bliver de ofte opfattet som spam af mit mail system, og så ser jeg dem langtfra altid. Så jeg har bare lært mig selv, at kigge efter et svar – et par dage senere.

  mvh. kim

  Reply
  • Catarina
   4. februar 2011 at 09:14

   @kim: Jeg vinger ofte heller ikke af i sådan en boks, da det som regel indebæger at jeg får en mail hver gang der er en der kommentere på indlægget og det kan blive til rigtig mange mails.

   Det plugin jeg har her, skriver kun en mail til den der kommentere når jeg eller en medkommentator svarer vedkommende (ved at trykke på svar) og ellers ikke.

   Men hvis de mails alligevel bliver opfatte som spam hos dig, så er det jo lidt lige meget. 😀

   Reply

Skriv en kommentar