Menu
Hverdagen

Ugens bedste

Så er den her ugens bedste dag. I dag kalder arbejdet ikke, jeg har lang weekend og jeg kan mærke at trænger til denne weekend. En weekend sammen med familien, jeg føler simpelthen at det er alt for længe siden jeg har været sammen med dem. Ugens bedste dag er, rent vejrmessigt, startet med masser af blæst og regn, regn som slår hårdt ind på de store ruder, men med en god ild i brændeovnen, er der lagt op til inde hygge og som jeg skal hygge. 🙂 Senere altså engang efter at familien er kommet hjem fra skole og arbejde, så sætter jeg mig bag rettet i den lille sorte, og smutter til København, for at fejre en skøn Qvinde som fyldte… hmm….23 var det vist… i går. 🙂

Jeg glæder mig til at se de alle de dejlige qvinder som kommer for at fejret hende og er taknemmelig for, at jeg er en af dem. Venskaber skal man pleje og passe på, for de er ikke selvfølgelige.

Så du kan godt forstå, at jeg mener, at fredag er og bliver ugens bedste dag ikke. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    4. februar 2011 at 08:56