Menu
Dagligdagen

Ugens bedste

Så er den her ugens bedste dag. I dag kalder arbejdet ikke, jeg har lang weekend og jeg kan mærke at trænger til denne weekend. En weekend sammen med familien, jeg føler simpelthen at det er alt for længe siden jeg har været sammen med dem. Ugens bedste dag er, rent vejrmessigt, startet med masser af blæst og regn, regn som slår hårdt ind på de store ruder, men med en god ild i brændeovnen, er der lagt op til inde hygge og som jeg skal hygge. 🙂 Senere altså engang efter at familien er kommet hjem fra skole og arbejde, så sætter jeg mig bag rettet i den lille sorte, og smutter til København, for at fejre en skøn Qvinde som fyldte… hmm….23 var det vist… i går. 🙂

Jeg glæder mig til at se de alle de dejlige qvinder som kommer for at fejret hende og er taknemmelig for, at jeg er en af dem. Venskaber skal man pleje og passe på, for de er ikke selvfølgelige.

Så du kan godt forstå, at jeg mener, at fredag er og bliver ugens bedste dag ikke. 🙂

0

6 kommentar

 • Bot
  4. februar 2011 at 08:23

  Og det blir bare super dejligt at se dig igen Cat -vi glæder os meget, til en fantastisk aften, med masser af grin og hygge

  Reply
  • Catarina
   4. februar 2011 at 08:56

   @Bot: Det bliver så hyggeligt og jeg skal høre alt om jeres tur til Rom. Knus

   Reply
 • Annette's space
  4. februar 2011 at 08:26

  Rigtig god fornøjelse 😀

  Reply
  • Catarina
   4. februar 2011 at 08:56

   @Annette’s space: Mange tak skal d have Annette. 🙂

   Reply
 • mette b
  4. februar 2011 at 09:37

  Jo, det må bestemt blive den dejligste dag. Nyd den 🙂
  Klem

  Reply
  • Catarina
   4. februar 2011 at 10:09

   @mette b: Det skal jeg gøre og gør allerede. Du må også have en god en af slagsen Mette. 🙂
   Klem

   Reply

Skriv en kommentar