Menu
Hverdagen

Det blev søndag

Jeg vågnede tidligt efter en lettere urolig nat. Urolig fordi Søren er nedlagt af et eller andet maveonde og lidt forkølelse, som var været aldeles led ved ham i løbet af natten. Nu ligger han og får lidt tiltrængt søvn, mens jeg morgenhygger med brændeovn og te, alt imens vaskemaskinen snurre lystigt i bryggerset. Senere venter motioncentret på et besøg af sønnike og jeg, hvilket slet ikke er så ringe endda, men inden vi når så langt, er der lige plads til en smule mere søndagshygge alene. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

  • Catarina
    6. februar 2011 at 16:11