Menu
Hos os

Sikke et døgn

Fredag er jo min absolute yndlingsdag, og den startede også ualmindeligt godt med gode kollegaer og masser af fredagssnak og færdiggørelse af projekt og med en fyraften som starter allerede klokken 13, tegnede dagen i går til at blive en rigtig fin yndlingsdag. Jeg blev dog klogere.

Da Søren kom hjem hen ad 16 tiden, kunne jeg godt se at han ikke havde det synderligt godt, og han fortalte at det var ligesom sidste weekend, men bare meget værre og han ville lige læge sig lidt. Inden længe bad han mig dog om at køre ham til lægevagten og ja, så vidste jeg den var gal, for læger er ikke en han besøger mest. Vi ankom til lægevagten og fik trukket et nummer. 11 foran os! Vagten i buret så dog at Søren ikke havdet det godt og kom og sagde til mig at jeg skulle sige til hvis det blev for slemt, for så kom vi akut ind. Efter 1/2 time, måtte jeg ind til vagten og “sige til”.

Men for at gøre en lang historie kort, så blev Søren indlagt og blev i nat scannet og resultatet er galdesten og betændelse. Efter stuegang her til middag, har jeg nu fået ham og en pose piller med hjem. Flere af sådanne anfald kan vi godt undvære for det er bestemt pinefuldt og hvis det sker igen, skal galdeblæren fjernes.

Dejligt at have ham hjemme igen og så tror jeg nok, at vi begge lige snupper en enkelt morfar her i eftermiddag. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

1

24 Kommentar

  • Catarina
    12. februar 2011 at 14:49