Menu
Hverdagen

Finito

Så blev jeg færdig med projektet for VandCenter Syd hvor jeg har skulle separerer spildevand og renovationfra hinanden, for borgere i Nordfyns kommune. En opgave som blev været mere omfattende end de fleste lige havde regnet med. Men så er det da godt, at jeg kan nogle triks i Excel og dermed har kunne løse opgaven mere effektivt og op den måde har sparet VandCenter Syd for en masse tid (som jo er lig med penge). Min fysiske placering under hele projektansættelsen har være på rådhuset i Bogense, en virkelig skøn arbejdsplads med dejlige, søde og hjemsomme kollegaer. Et sted jeg sagtens kunne se mig selv arbejde, hvis det skulle være, for det er da lidt underligt ikke at skulle derud mere. 🙂

0

4 kommentar

 • Rejen
  14. februar 2011 at 12:42

  Øv at det er slut for dig, men nu har du været der og det kan jo være at de har brug for en dygtig kvinde i fremtiden…Man har jo lov at håbe…;-D

  Reply
  • Catarina
   14. februar 2011 at 13:17

   @Rejen: Jeps, nu har de set kamelen og hvad hun kan og så ved man jo aldrig og ja, man har jo lov til at håbe. 😀

   Reply
 • Anette
  14. februar 2011 at 14:52

  Det lyder som en skøn arbejdsplads – håber der lige pludselig viser sig et job der.

  Reply
  • Catarina
   14. februar 2011 at 15:02

   @Anette: Ja, det ville ikkevære så ringe. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar