Finito

14. februar 2011

Så blev jeg færdig med projektet for VandCenter Syd hvor jeg har skulle separerer spildevand og renovationfra hinanden, for borgere i Nordfyns kommune. En opgave som blev været mere omfattende end de fleste lige havde regnet med. Men så er det da godt, at jeg kan nogle triks i Excel og dermed har kunne løse opgaven mere effektivt og op den måde har sparet VandCenter Syd for en masse tid (som jo er lig med penge). Min fysiske placering under hele projektansættelsen har være på rådhuset i Bogense, en virkelig skøn arbejdsplads med dejlige, søde og hjemsomme kollegaer. Et sted jeg sagtens kunne se mig selv arbejde, hvis det skulle være, for det er da lidt underligt ikke at skulle derud mere. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Rejen 14. februar 2011 at 12:42

  Øv at det er slut for dig, men nu har du været der og det kan jo være at de har brug for en dygtig kvinde i fremtiden…Man har jo lov at håbe…;-D

  • Reply Catarina 14. februar 2011 at 13:17

   @Rejen: Jeps, nu har de set kamelen og hvad hun kan og så ved man jo aldrig og ja, man har jo lov til at håbe. 😀

 • Reply Anette 14. februar 2011 at 14:52

  Det lyder som en skøn arbejdsplads – håber der lige pludselig viser sig et job der.

  • Reply Catarina 14. februar 2011 at 15:02

   @Anette: Ja, det ville ikkevære så ringe. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.