Menu
Hverdagen

Makrosjov: 1

Makro er noget mange af os synes er sjovt at lege med og indimellem lykkedes det mig også at få nogle, synes jeg selv, imponerende skud i kassen. Derfor har jeg startet en lille leg.

Klik for stort billede.

~Her ses en lille larve som jeg fangede sidste sommer ude på en af stenen i forhaven.

Makrosjov er en lille fotoleg som er meget let at lege med på. Det eneste du skal gøre er, at tage et makro foto (eller finde et i dit billedearkiv), lægge det på din blog og komme tilbage hertil og melde din blog til på linket her neden for. Du kan tilmelde dit indlæg indtil fredag midnat. Jeg glæder mig til at se en masse dejlige makrobilleder.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

23 Kommentar

  • Catarina
    14. februar 2011 at 10:53