Menu
Hverdagen

Imens vi venter

..på den sne de har sagt vil komme til Fyn i dag, hygges der igennem med masser af levende lys og ild i brændeovnen. Vaskemaskinen snurre i bryggerset og lige nu er jeg ved at dovnloade den seneste opdatering (3.3) til Lightroom. Derefter står den på opdatering af maskinrummet – der er kommet en ny version af WordPress og den må jeg heller få installeret. 🙂


~Klik for stort billede.

Om et øjeblik vil jeg ud og få handlet ligt fornødenheder. Det er en skøn tirsdag lige midt i februar.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

5 Kommentar

  • Catarina
    15. februar 2011 at 12:57