Menu
Hverdagen

Imens vi venter

..på den sne de har sagt vil komme til Fyn i dag, hygges der igennem med masser af levende lys og ild i brændeovnen. Vaskemaskinen snurre i bryggerset og lige nu er jeg ved at dovnloade den seneste opdatering (3.3) til Lightroom. Derefter står den på opdatering af maskinrummet – der er kommet en ny version af WordPress og den må jeg heller få installeret. 🙂


~Klik for stort billede.

Om et øjeblik vil jeg ud og få handlet ligt fornødenheder. Det er en skøn tirsdag lige midt i februar.

0

5 kommentar

 • Annette's space
  15. februar 2011 at 11:00

  Jeg er bagud med læsningen herinde Catarina…og du har jo som sædvanligt været hamrende aktiv ved tasterne 😀
  Jeg håber alt er vel med Søren…sådan nogle galdestensanfald er rædselsfulde.
  Og at alt er vel med dig og at du får opdateret og hygget igennem..Knus

  Reply
  • Catarina
   15. februar 2011 at 12:57

   @Annette’s space: Tak det går nogenlunde med Søren, han er da taget på arbejde i dag. 😉

   Her hygges og opdateringerne er i hus og al spiller som det skal. 🙂 Knus

   Reply
 • Anette
  15. februar 2011 at 16:22

  Ja der skal stearinslys til når vejret er sådan. Hvad er lightroom? Ja jeg kan selvfølgelig klikke på linket *GG* så finder jeg nok ud af det.

  Reply
  • Catarina
   15. februar 2011 at 18:56

   @Anette: Hi hi ja – Lightroom er lidt som det gammeldags mørkekammer et program hvor jeg “fremkalder” mine digitale raw-billeder. 🙂

   Ha’ en god aften Anette. 🙂

   Reply
 • Opdateringernes tid
  19. februar 2011 at 13:43

  […] I tirsdags meldte Lightroom sig på banen med en opdatering og samme dag opdaterede jeg bloggen til nyeste version og troede så at ikke var flere opdateringer sådan lige inde for nærmeste fremtid, men jeg tog fejl. I dag opdagede jeg, at der var kommet en opdatering til mit kamera og hentede den ned. […]

  Reply

Skriv en kommentar