Jeg ventede og ventede

16. februar 2011

og i aftes begyndte den rigtig at lægge sig og det har så fortsat det meste af natten vil jeg tro, for her til morgen måtte jeg ud med sneskraberen og fjerne de 15 cm der er kommet plus alt det der er føget op af alle vores trin. Nu behøver der altså heller ikke komme mere sne før til december igen for.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Helle K. 16. februar 2011 at 11:33

  Alt godt kommer til den der venter 😉 Vi har fået nogenlunde samme mængde sne – tror jeg. Jeg har set på en langtidsprognose, at vi får plusgrader igen om ca. 10 dage – jeg glæder mig allerede 🙂

  • Reply Catarina 16. februar 2011 at 11:52

   @Helle K.: Uha jeg glæder mig også, for nu gider jeg ikke mere sne eller kulde – nu må de lidt varemere grader godt snart komme her forbi. 🙂

 • Reply Annette's space 16. februar 2011 at 11:52

  Vi har heldigvis kun fået et lille drys og der behøver ikke komme mere.
  Kulden er dog den samme her som jer. Pandehulebankende kulde. Øv.

  • Reply Catarina 16. februar 2011 at 11:54

   @Annette’s space: Nej, nu er det altså også nok, jeg gider ikke mere kulde og frost. Bare et par plus grader og ingen blæst, så skal du ikke høre mig klage. 😀

   Ha’ en god dag. 🙂

 • Reply Therese 16. februar 2011 at 14:21

  Orv, hvor er jeg bare drøn misundelig !!! Send sne herooooooveeeeeeer !!! 😀

  • Reply Catarina 16. februar 2011 at 14:50

   @Therese: Du må som godt få det halve, for vi har fået så rigeligt. 😆

 • Reply Jens 16. februar 2011 at 14:36

  Wow – jeg er lidt forbavset over at der er kommet SÅ meget. Men jeg kan godt forstå dig: de fleste er nok enige om, at det er sjovere at få sne i december end sidste i februar. På denne årstid glæder vi os forår og solskin. 😀

  • Reply Catarina 16. februar 2011 at 14:50

   @Jens: Ja, nu behøver vi snart lidt plus grader og en smule sol. 🙂

  Skriv en kommentar