Menu
Livet

Sprød og lækker lørdag

Lørdagen er for længst gået i gang er i huset. Søren sørgede for at jeg fik en stor kop te, næsten i det øjeblik jeg slog øjnene op. Dejligt. Derefter fulgte lidt praktiske opgaver i et dejligt højt og effektivt tempo – lige som jeg kan lide det. Sengetøjet blev taget af dyner og pudder, (dog kun i den ene ende af huset, for i den anden er søvnen stadig den herskende lidt endnu) hvorefter det røg i vaskemaskinen. Dynerne og puderne ligger nu på terrassen og nyder godt af den sprøde frost (-7°) som husere derude i solen.

Inden længe skal sønnike dog vækkes, hvis han ikke selv har sat vækkeuret, for i dag har han en aftale med en kammerat fra efterskolen i Vejle og han har bestilt billet til toget til kl. 10:30, så ingen snuen til middag her, selvom vinterferien startede i går. Det er en lækker lørdag og jeg er sikker på den fortsætter i samme dejlige tempo med masser af fornøjelser, lige akkurat som vi vil selv ønsker det. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

13 kommentar

  • Catarina
    19. februar 2011 at 11:04