Menu
Hverdagen

Sprød og lækker lørdag

Lørdagen er for længst gået i gang er i huset. Søren sørgede for at jeg fik en stor kop te, næsten i det øjeblik jeg slog øjnene op. Dejligt. Derefter fulgte lidt praktiske opgaver i et dejligt højt og effektivt tempo – lige som jeg kan lide det. Sengetøjet blev taget af dyner og pudder, (dog kun i den ene ende af huset, for i den anden er søvnen stadig den herskende lidt endnu) hvorefter det røg i vaskemaskinen. Dynerne og puderne ligger nu på terrassen og nyder godt af den sprøde frost (-7°) som husere derude i solen.

Inden længe skal sønnike dog vækkes, hvis han ikke selv har sat vækkeuret, for i dag har han en aftale med en kammerat fra efterskolen i Vejle og han har bestilt billet til toget til kl. 10:30, så ingen snuen til middag her, selvom vinterferien startede i går. Det er en lækker lørdag og jeg er sikker på den fortsætter i samme dejlige tempo med masser af fornøjelser, lige akkurat som vi vil selv ønsker det. 🙂

0

13 kommentar

 • Trine
  19. februar 2011 at 09:51

  Det lyder som en rigtig dejlig dag. God lørdag til dig og dine.

  Reply
  • Catarina
   19. februar 2011 at 11:04

   @Trine: Tak skal du have – ja, det er slet ikke så ringe endda den lørdag. 🙂

   Også en god en til dig. 🙂

   Reply
 • Annette's space
  19. februar 2011 at 10:49

  Lyder som en perfekt lørdag 😀

  Reply
  • Catarina
   19. februar 2011 at 11:04

   @Annette’s space: Præcis og nu solen rigtig har fået fat, virker den næsten forårsagtig. 🙂

   Reply
 • Therese
  19. februar 2011 at 11:26

  Dejlig dejlig lørdag. Hygge til dig 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. februar 2011 at 13:11

   @Therese: Takker og i lige måde til jer to-tre stykker derover i KBH. 🙂

   Reply
 • Pia
  19. februar 2011 at 11:41

  Friluftet dyner er noget helt særligt. Jeg har altid bedst kunne lide at sove i et køligt rum, synes det er rarest at vide at alt det her nattenoget ikke hænger i min søvn og jeg har det også bedst i mit hoved når jeg ikke har ligget og kampsvedt i et for varmt rum. Mine dyner har så ofte som muligt hængt ud af vinduer, ligget over tørresnoerne i haven og idag hænger de så ud over altankanten hele den lange dag. Dejligt at krybe i når aftenen igen kalder på min krop.

  Go dag til dig og drengene derovre dejlige Cat.

  Reply
  • Catarina
   19. februar 2011 at 13:19

   @Pia: Jeg ved heler ikke noget bedre end at hoppe i en dejlig kold og frisk dyne – den duft og friskhed er med til at gi’ en ualmindelig dejlig nattesøvn.

   Også en god da til dig Pia. 🙂
   Knus

   Reply
 • Bente
  19. februar 2011 at 18:35

  Håber, din lørdag er blevet ved med at være lige så dejlig!
  Og sikke da en masse sne I har på Fyn. Godt, det ikke er kommet hertil ;-).

  Reply
  • Catarina
   19. februar 2011 at 20:45

   @Bente: Den har været rigtig dejlig og hyggelig og tilbragt sammen med manden. 🙂

   Ja, der er kommet et ordentligt læs igen, men nu må det også være slut altså. 😉

   Reply
 • Anette
  19. februar 2011 at 19:19

  Det lyder som en rigtig skøn lørdag 🙂 Jeg elsker nyluftet – og nyvasket dyne og sengetøj 🙂 God lørdag aften 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. februar 2011 at 20:46

   @Anette: Den har været lige som jeg havde forestillet mig den, så ingen klager her. 🙂

   Også en god lørdag aften til dig, manden og hunden. 🙂

   Reply
 • En ny bog
  19. februar 2011 at 20:44

  […] I formiddags var jeg lige et smut inde i Oense midtby efter et par småting og da jeg nu var derinde, måtte jeg også lig forbi Click for at se om der var noget nt som kunne friste. Der var masser der kunne friste, men kun en enkelt ting kom med mig ud af butikken, nemlig den nye bog af Casper Tybjerg. Makrofoto hedder den, og da jeg har alle de andre bøger Casper har skrevet, måtte jeg også have denne her. Jeg har bladret lidt i den og mange af de billeder og teknikker der er brugt og bliver fortalt om, har jeg allerede afprøvet, men derfor er det nu alligevel hyggeligt med endnu en fotobog. Og det bliver også den der bliver læst i når de frost-luftede dyner skal indtager. […]

  Reply

Skriv en kommentar