Menu
Hverdagen

Sprød og lækker lørdag

Lørdagen er for længst gået i gang er i huset. Søren sørgede for at jeg fik en stor kop te, næsten i det øjeblik jeg slog øjnene op. Dejligt. Derefter fulgte lidt praktiske opgaver i et dejligt højt og effektivt tempo – lige som jeg kan lide det. Sengetøjet blev taget af dyner og pudder, (dog kun i den ene ende af huset, for i den anden er søvnen stadig den herskende lidt endnu) hvorefter det røg i vaskemaskinen. Dynerne og puderne ligger nu på terrassen og nyder godt af den sprøde frost (-7°) som husere derude i solen.

Inden længe skal sønnike dog vækkes, hvis han ikke selv har sat vækkeuret, for i dag har han en aftale med en kammerat fra efterskolen i Vejle og han har bestilt billet til toget til kl. 10:30, så ingen snuen til middag her, selvom vinterferien startede i går. Det er en lækker lørdag og jeg er sikker på den fortsætter i samme dejlige tempo med masser af fornøjelser, lige akkurat som vi vil selv ønsker det. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

13 Kommentar

  • Catarina
    19. februar 2011 at 11:04