Menu
Familieliv

Nydelses søndag

Søndagen er stille der er ingen lyde, udover den fra brændeovnen, som knitre sagte. Jeg nyder stilheden sammen med manden i mit liv. Jeg elsker at vi kan nyde stilheden sammen og vores små stille samtaler som indimellem bryder den stille søndag. Jeg nyder jeg har en mand med hvem, jeg kan have interessante og dybe samtaler med. Jeg nyder den rygende varme kop te som lige er blevet mig serveret af selv samme mand. Om lidt skal den mand og jeg nyde en dejlig søndagsmorgenmad, som for mit vedkommende byder på blødkogte æg. Jeg nyder, at solen også i dag, beriger os med med dens livgivende stråler som får vinteren til at se meget kønnere ud end i gråvejr. Og meget sener igen, vil jeg nyde, at sønnike kommer hjem, og vi alle atter er under samme tag. Jeg stornyder søndagen.

0

12 kommentar

 • Liselotte
  20. februar 2011 at 09:48

  Uhm – ja, søndag er dejlig. Fortsat en go’ en til jer 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. februar 2011 at 11:57

   @Liselotte: Tak skal du have Liselotte. Søndag er noget særligt. 🙂

   Reply
 • henriette
  20. februar 2011 at 09:51

  Kære Catarina.

  Så smukt skrevet at der røg tårer fra mine øjne. Helt uventet og inde fra dybet. Kærligheden er det smukkeste der findes i mennesker.

  Knus og fortsat dejlig søndag
  Henriette

  Reply
  • Catarina
   20. februar 2011 at 11:58

   @henriette: Nåå hvor er du sød Henriette. Ja, kærligheden er det smukkeste der findes i verdenen. 🙂

   Du ønskes også en rigtig god søndag. 🙂
   Knus

   Reply
 • Kim
  20. februar 2011 at 10:29

  Desværre kom jeg først op kl. 07.45 – og når det sker, synes jeg altid at jeg er bagefter med et eller andet.
  Det bedste jeg ved, er at stå op kl. 6.30, og så have ca. 2 timer for mig selv, inden huset og naboer vågner. Jeg tror, at jeg opdagede denne “ting” da jeg var ung og gik med aviser om morgenen. Da følte at jeg fik noget forærende, som man ikke havde fået givet – hvis man blot sov.

  Morgenstund har guld i mund, i mere end een betydning 🙂

  mvh. kim

  Reply
  • Catarina
   20. februar 2011 at 12:03

   @Kim: Ja, her har vi det på samme måde – synes ligesom dagen er spildt hvis vi kommer for sent op. 😉

   Selv når vi er på ferie nyder vi at står tidligt op og se verdenen omkring os langsomt vågne.

   HA’ en god søndag Kim. 🙂

   Reply
 • Pernille
  20. februar 2011 at 10:51

  Dejligt 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. februar 2011 at 12:03

   @Pernille: Nemlig. 😀

   Reply
 • Jens
  20. februar 2011 at 12:25

  Wow – det lyder som den ultimative hygge og nydelses-søndag morgen!

  Reply
  • Catarina
   20. februar 2011 at 12:29

   @Jens: Det har det været Jens og faktisk er det fleste af vores søndagmorgner sådan her og jeg elsker dem. 🙂

   Reply
 • FruE
  20. februar 2011 at 20:41

  Dejligt med en soulmate 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. februar 2011 at 09:02

   @FruE: Og det er han i den grad. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar