Menu
Os og familien

Nydelses søndag

Søndagen er stille der er ingen lyde, udover den fra brændeovnen, som knitre sagte. Jeg nyder stilheden sammen med manden i mit liv. Jeg elsker at vi kan nyde stilheden sammen og vores små stille samtaler som indimellem bryder den stille søndag. Jeg nyder jeg har en mand med hvem, jeg kan have interessante og dybe samtaler med. Jeg nyder den rygende varme kop te som lige er blevet mig serveret af selv samme mand. Om lidt skal den mand og jeg nyde en dejlig søndagsmorgenmad, som for mit vedkommende byder på blødkogte æg. Jeg nyder, at solen også i dag, beriger os med med dens livgivende stråler som får vinteren til at se meget kønnere ud end i gråvejr. Og meget sener igen, vil jeg nyde, at sønnike kommer hjem, og vi alle atter er under samme tag. Jeg stornyder søndagen.

0

12 kommentar

  • Catarina
    20. februar 2011 at 11:57