Menu
Hverdagen

Makrosjov: 2

Sidste mandag bød jeg op til en omgang makrosjov og da mange af jer synes det var en god ide, så synes jeg da lige vi snupper en omgang mere, håber I vil lege med. 🙂


~Klik for stor billede.

Makrosjov er en lille fotoleg som er meget let at lege med på. Det eneste du skal gøre er, at tage et makro foto (eller finde et i dit billedearkiv), lægge det på din blog og komme tilbage hertil og melde din blog til på linket her neden for. Du kan tilmelde dit indlæg indtil onsdag midnat kl. 23:23. Jeg glæder mig til at se en masse dejlige makrobilleder.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

49 Kommentar

  • Catarina
    21. februar 2011 at 12:04