Menu
Weblog

Er det bare mig eller…

Jeg fik tidligere i dag, en mail fra en af mine tidligere læsere og kommentator. I mailen spørger læseren om jeg vil være rar at fjerne de to kkommentarer h** har skrevet hos mig, da de to indlæg kommentatoren havde kommenteret på, ved en Google-søgning på kommentatorens fulde navn, kommer op på en 3. og 4. plads og det ønskede læseren ikke,

da jeg prøver at strømline “mit image”.

Jeg blev enig med kommentatoreen om, at jeg fjernede efternavnet, da læseren fornavn er rimeligt almindelig. Hvis kommentatoren havde insisteret på, at alt skulle slettes, ja, så havde jeg selvfølgelig også gjort det, men det ville ikke have været med min godt vilje.

Jeg er ikke typen der fjerne kommentarer på min blog, heller ikke hvis de ikke er særligt pæne, og min generelle mening er, at hvis man bevæger sig rundt på nettet og “ligger” sit visitkort forskellige steder, så må man også stå ved det man skriver. Er det bare mig der er helt galt afmarcheret i den holdning eller…

0

33 kommentar

  • Catarina
    25. februar 2011 at 21:15