Menu
Hos os

Tosomhedslørdag

Her i morges, var jeg så heldig at vågne med en skulder som mente at den skulle låse og lave underlige trækninger op til nakke. Jeg smuttede under bruseren for at det plejer at hjælpe. Det varme masserende vand gjorde ikke underværker, men jeg var fortrøstningsfuld, for sådan noget plejer ikke at hæge på mig i flere timer. Efter badet var det tid til en god morgente som Søren allerede havde brygget til mig. Da jeg kyssede ham godmorgen knurrede min mave faretruende af ham, og blev vi enige om, at frokosten nok hellere måtte laves om til brunch.

I julegave var vi så heldige at få et gavekort, til en god omgang Brunch med bobler, og vi blev hurtig enige om, at det var i dag at det skulle indfries. Der er et par steder i Odense at sådan et kort kan indfris og vi valgte Themsens Cafe & Fristelser, som jeg, tidligere på år havde fornøjelsen af, at stifte bekendskab med, sammen med Fru E.

Klik for store billeder.

Vi fik deres klassiske brunch og dertil en god kaffe til Søren og jeg snuppede en af deres kryderede Chai latte – derinde har de nemlig tre forskellige Chais og den krydrede udgave er bare den bedste af de tre. Mums siger jeg bare, og så er det muligt at sødeden selv og dermed få den som man ønsker og ikke så drivende sød som rigtig mange cafeer laver den, fordi de lave den med sirup. Badvr. Tak til Botte og Janse for den dejlige brunch. 🙂

Efter den dejlige mad gik vi en skøn vinduesshopping tur igennem gågaden. Der var ingen af os der sådan lige stod og manglede noget, men huggeligt var det nu. Nu er vi hjemme og de unge mennesker (Christian og han roomie fra efterskolen) har først lige spist morgenmad – og i aften skal de i biffen, så lørdagen er en rigtig tosomhedslørdag for Søren og jeg.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

12 Kommentar

  • Catarina
    26. februar 2011 at 16:02