Menu
Familieliv

Tosomhedslørdag

Her i morges, var jeg så heldig at vågne med en skulder som mente at den skulle låse og lave underlige trækninger op til nakke. Jeg smuttede under bruseren for at det plejer at hjælpe. Det varme masserende vand gjorde ikke underværker, men jeg var fortrøstningsfuld, for sådan noget plejer ikke at hæge på mig i flere timer. Efter badet var det tid til en god morgente som Søren allerede havde brygget til mig. Da jeg kyssede ham godmorgen knurrede min mave faretruende af ham, og blev vi enige om, at frokosten nok hellere måtte laves om til brunch.

I julegave var vi så heldige at få et gavekort, til en god omgang Brunch med bobler, og vi blev hurtig enige om, at det var i dag at det skulle indfries. Der er et par steder i Odense at sådan et kort kan indfris og vi valgte Themsens Cafe & Fristelser, som jeg, tidligere på år havde fornøjelsen af, at stifte bekendskab med, sammen med Fru E.

Klik for store billeder.

Vi fik deres klassiske brunch og dertil en god kaffe til Søren og jeg snuppede en af deres kryderede Chai latte – derinde har de nemlig tre forskellige Chais og den krydrede udgave er bare den bedste af de tre. Mums siger jeg bare, og så er det muligt at sødeden selv og dermed få den som man ønsker og ikke så drivende sød som rigtig mange cafeer laver den, fordi de lave den med sirup. Badvr. Tak til Botte og Janse for den dejlige brunch. 🙂

Efter den dejlige mad gik vi en skøn vinduesshopping tur igennem gågaden. Der var ingen af os der sådan lige stod og manglede noget, men huggeligt var det nu. Nu er vi hjemme og de unge mennesker (Christian og han roomie fra efterskolen) har først lige spist morgenmad – og i aften skal de i biffen, så lørdagen er en rigtig tosomhedslørdag for Søren og jeg.

0

12 kommentar

 • Pernille
  26. februar 2011 at 15:44

  Det lyder som opskriften på en dejlig lørdag.
  Vi har et gavekort magen til liggende herhjemme, og har allerede besluttet at gemme det til varmere tider, en weekend uden børn 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. februar 2011 at 16:02

   @Pernille: Det er skønt med sådan en tosomhedsbrunch og jeg er sikker på at I får en super hyggelig weekend når I når dertil og så med varme – så fås sådan en weekend næsten ikke bedre. 😉

   Reply
 • FruE
  26. februar 2011 at 15:59

  Lækkert lækkert. Den brunch de serverer smager rigtig dejligt og så i tosomhed. God start på en lørdag.

  Reply
  • Catarina
   26. februar 2011 at 16:03

   @FruE: Det var en rigtig god start og den kan jeg altså godt anbefale. 🙂

   Ha’ en dejlig dag. 🙂

   Reply
 • Jens
  26. februar 2011 at 16:06

  I er altså helt fantastiske til at hygge jer og lige arrangere noget spændende og lækkert. 😀

  Reply
  • Catarina
   26. februar 2011 at 16:11

   @Jens: Vi prøver at være gode ved hinanden og ikke lade hverdagen styre forholdet – det er sådan vi bliver ved med at bevare forelskelsen. 🙂

   Reply
 • Anette
  26. februar 2011 at 16:28

  Hvor ser det lækkert ud. Jeg skal i biffen med en veninde i morgen men inden skal vi have brunch et sted i Århus. Vi må se hvor vi ender. God lørdag 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. februar 2011 at 17:01

   @Anette: Det var også rigtigt lækkert. 🙂 Det lyder da vildt hyggeligt med den venninde tur i biffen i morgen. I må have god fornøjelse og velbekomme – regner med at du lige skiver lidt om turen i morgen. 😀

   Reply
 • yt
  26. februar 2011 at 17:58

  Mums det ser lækkert ud 😉
  Måske man skulle smutte til Odense en dag.

  Hilsen Yt.

  Reply
  • Catarina
   26. februar 2011 at 18:33

   @Hej yt: Themsens Fristelser er absolut et besøg værd, lille og intimt og med rigtig god mad og ingen musik larmende i baggrunden. 😀

   Ha’ en god lørdag.

   Reply
 • Bente
  26. februar 2011 at 22:57

  Ja, tosomhed er skam ikke det værste, der findes. Og da slet ikke, når den rånydes, som I har gjort ;-). Det er nu helt godt at have så store børn, at de kan passe sig selv :-). Fortsat god weekend!

  Reply
  • Catarina
   27. februar 2011 at 07:55

   @Bente: Nej det kan bestemt anbefales sådan en omgang toforkælelses. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar