Menu
Bloggeriet

SÅDAN DER!

YES I’m back – og det var sgu mig selv der klarede det. Fandme så. 🙂

Ovenstående har jeg lige skrevet på Catarina.dk’s FB side. I søndags tog jeg, som jeg så ofte gør, en backup af alle mine filer, men inden jeg tog en backup af min MySql database, var der lige et plugin jeg ville afinstallere, da jeg ikke brugte de. Jeg trykkede på knappen og plugin’et blev afinstalleret. Da jeg så ville gå ud på forsiden af min side, var den væk. Pisosse. Jeg ventede lige en små 5 minutter inden jeg skrev til support på i123, hvor jeg har Catarina.dk bor til leje og spurgte om der var noget fra deres side af der indikerede hvorfor min side var nede. Indtil nu har jeg bare været rigtig godt tilfreds med den service og support jeg har fået hos i123. Hvis der har været nogen problemer, har de tidligere ydet support i løbet at et par timer, og nogle gange endda inden for 10 minutter.

Min begejstring er dog kølnet ret så kraftigt de sidste par døgns tid, og jeg overvejer nu om ikke et andet hotel, skal have lov til at lægge plads til Catarina.dk. Jeg ved dog bare ikke lige hvilket det skal være, da jeg ingen erfaringer har med andre hoteller.

For sådan et forløb som det her nedenfor, ønsker jeg ikke at skulle igennem en anden gang. 🙁

Søndag
• 13.32 – Mig pr. mail – min side er nede?
Mandag
• 08:30 – Mig pr. telefon – efter afinstallation af et plugin – fejl i databasen og får at vide at jeg skal smide backuppen af alle filer ind.
• 09:15 – Mig pr. mail – det hælper ikke, og jeg får at vide at det er en databasefejl. Jeg vil nu betale for at de smider en backup af databasen ind.
• 11:20 – Mig pr. mail – hvornår er jeg oppe igen?
• 12:30 – Mig pr. mail – husker dem på at jeg vil betale for at smide databasen ind.
• 15:03 – Internet 123 pr. mail – “vil hører lige vores tekniker ad og vender tilbage hurtigst muligt”.
• 17:32 – Mig pr. mail – Jeg er en smule utålomdig, sorry – men hvad sagde teknikkerne? Min side har nu være nede i mere end 1 døgn.
Tirsdag
• 06:30 – Jeg sætter mig for at finde ud af hvordan det der plugin er lavet, og hvor det smide sine filer hen, når det er deaktiveret.
• 08:02 – Efter at have kikke alle mine filer igennem og læst lidt om plugin’et, så finder jeg 3 filer som stadig ligger og forstyrer og sletter dem – og som ved et trylle slag er min side oppe igen. 😀
• 08:09 – Mig pr. mail – Godmorgen Jeg har nu selv løst problemet og er blevet meget klogere på php og databaser. Mvh Catarina.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

17 kommentar

  • Catarina
    1. marts 2011 at 09:21