Tåget torsdag

3. marts 2011

Så kom torsdagen snigende med en tyk og tæt tåge som helt sikkert varsler lunere vinde. Det er dog ikke så sjovt, med den hvide tætte masse for alle dem som skal ud i morgentrafikken. Jeg har en dag på kontoret og jeg regner med at være yderst effektiv, så jeg kan holde fri med middagstid. Som regel holder mine planer.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 3. marts 2011 at 08:24

  Her er heldigvis ikke tåget “kun” overskyet og gråt i gråt.
  Hyg dig med dit hjemmearbejde 🙂

  • Reply Catarina 3. marts 2011 at 08:46

   @Helle K.: Jeg tror at under alt den tåge, der er det helt sikkert også bare gråt i gråt – nu må der da for pokker snart komme noget sol altså. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.