Menu
Dagligdagen / Teknologi

“The Phantom of the Opera” som film

Jeg tror der findes to slags mennesker. Dem, der er til Andrew Lloyd Webbers storslåede og lettilgængelige musicals, og dem, der under ingen omstændigheder kan klare dem. Jeg høre til den første kategori og kan sagten lytte til hans lette musik. I går var ejg så heldig at få tændt for fjernsynets DR2 20 minutter over 8 og så at de sendte The Phantom of the Opera som film. Jeg har altid ønske at se den i London med Sarah Brightman i hovedrollen som Christine, men nåede det aldrig. Nu kunne jeg så se musicallen på tv og med en anden rollebesætning. Den gjorde sig fortrinligt på tv, men jeg er sikker på at den på ingen måde kan sammenlignes med teatrets. Jeg håber jeg en dag får tid og mulighed for at se den på den store scene. 🙂

I katakomberne under operaen i Paris lusker et mystisk og musikalsk spøgelse rundt og driver sangerne til vanvid. Spøgelset forelsker sig i korpigen Christine og skyer ingen midler i sine forsøg på at fremme hendes position på scenen, så hun kan blive førstesopran. Samtidig forelsker Christine sig i Raul: Men men den slags utroskab finder fantomet sig ikke i. Baseret på Andrew Lloyd Webber musical af samme navn og Gaston Leroux’ roman “Le Fantôme de L’Opéra”.

8 kommentar

  • Catarina
    3. marts 2011 at 12:22