Menu
Dagligdagen / Familieliv

Fredag godt i gang

I dag var dagen hvor der bare skulle gøres noget ved det pandehår som frisøren her den anden dag, koksede helt og aldeles i rundt i. Sønnike havde også et ønske om et par sneakers og selvfølgelig skulle han da ha’ nogen hvis der eller findes nogen i Odense den unge mand kan lide, for det er faktisk ret så sjællent at vi kan finde noget som han synes er ok. Forlede fandt vi eller nogen ret så fede basketsko, men de havde dem ikke i str. 43 nogen steder i landet og de butikken kan heller ikke skaffe flere. 🙁 Så jagten måtte fortsættes i dag.

Da vi nåede til at der kun ver én butik som måske kunne have nogen i hans smag, var håbet ikke særligt højt, men jow der var et par, sikke vild begejstring men de kunne godt gå og kan synes faktisk de var ret så fede at have på. Så YES – der blev købt sko. 😀

Efter indkøbet var det nu tid til at mit pandehår skulle redes, ja altså det som redes kunne. Jeg kik ind i en af de fascionable frisørforretninger og viste mit miserable pandehår frem og Sarah (frisøren) var mildestalt forarget over, at et pandehår med en start længde på 40 cm, kunne ende så galt, men hun kunne rette lidt op på det og det endda med det samme. Skønt. Efter små 10 minutter var resultat noget helt andet og jeg kan nu godt få det til at se ok ud. Sarah sagde så også at jeg bare kunne komme igen, hvis det trængte til lidt mere som det nu vokser ud igen. Jeg er sikker på at jeg for fremtiden kun lader den biks få saksen i mit hår.

Efter en hyggelig bytur, nåede vi ligge hjem og vende inden jeg smuttede til to timers spinning. Pyha lidt hårdt, men helt klart en god start på en weekend som ikke byder på motion. Hjemme igen kastide vi os sulte over en solid omgang hjemmelavede gullaschsuppe. Mums siger jeg bare. 🙂 Nu venter en dejlig kop te og en sofa, som har stået og kaldt her de sidste minutter.

En god aften.:)

7 kommentar

  • Catarina
    4. marts 2011 at 20:49