Menu
Familieliv / Hverdagen

Fredag godt i gang

I dag var dagen hvor der bare skulle gøres noget ved det pandehår som frisøren her den anden dag, koksede helt og aldeles i rundt i. Sønnike havde også et ønske om et par sneakers og selvfølgelig skulle han da ha’ nogen hvis der eller findes nogen i Odense den unge mand kan lide, for det er faktisk ret så sjællent at vi kan finde noget som han synes er ok. Forlede fandt vi eller nogen ret så fede basketsko, men de havde dem ikke i str. 43 nogen steder i landet og de butikken kan heller ikke skaffe flere. 🙁 Så jagten måtte fortsættes i dag.

Da vi nåede til at der kun ver én butik som måske kunne have nogen i hans smag, var håbet ikke særligt højt, men jow der var et par, sikke vild begejstring men de kunne godt gå og kan synes faktisk de var ret så fede at have på. Så YES – der blev købt sko. 😀

Efter indkøbet var det nu tid til at mit pandehår skulle redes, ja altså det som redes kunne. Jeg kik ind i en af de fascionable frisørforretninger og viste mit miserable pandehår frem og Sarah (frisøren) var mildestalt forarget over, at et pandehår med en start længde på 40 cm, kunne ende så galt, men hun kunne rette lidt op på det og det endda med det samme. Skønt. Efter små 10 minutter var resultat noget helt andet og jeg kan nu godt få det til at se ok ud. Sarah sagde så også at jeg bare kunne komme igen, hvis det trængte til lidt mere som det nu vokser ud igen. Jeg er sikker på at jeg for fremtiden kun lader den biks få saksen i mit hår.

Efter en hyggelig bytur, nåede vi ligge hjem og vende inden jeg smuttede til to timers spinning. Pyha lidt hårdt, men helt klart en god start på en weekend som ikke byder på motion. Hjemme igen kastide vi os sulte over en solid omgang hjemmelavede gullaschsuppe. Mums siger jeg bare. 🙂 Nu venter en dejlig kop te og en sofa, som har stået og kaldt her de sidste minutter.

En god aften.:)

0

7 kommentar

 • FruE
  4. marts 2011 at 20:41

  De er også flotte skoene til sønnike! Det er ikke altid nemt, at finde fodtøj der behager en teenager, så når de står der må man bare slå til 🙂

  Rigtig god weekend C.

  Reply
  • Catarina
   4. marts 2011 at 20:49

   @FruE: Ja og det jorde jeg også lige på stedet. Han gider ikke at have flere sko at skifte imellem og der kan går et helt år inden han igen finder nogen han kan lide, så dankortet gled hurtigt igennem.:D

   Og og familien ønske også en god weekend. 🙂

   Reply
 • Anette
  4. marts 2011 at 21:56

  Sikke nogle fede sko din søn har fået! Nyd din weekend 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. marts 2011 at 22:12

   @Anette: Ja, de er faktisk ikke så ringe endda og så er de i det mindste i skind, så de ser pænere ud i længere tid. (Det er så lige det moderlige instinkt der kom op der. )

   Reply
 • marina
  5. marts 2011 at 19:25

  jeg kender det godt, det er ikke hvad som helst der er godt nok eller spændende nok til de unge mænd, det er vel også godt nok, måske det ikke er nogen fremmed de har det efter?
  Dejlig solskinsdag i dag, vores ender også her på sofaerne med te, et glas vin og hygge.
  God lørdag til jer alle.
  Jeg skal til møde i Odense på Lindø onsdag d. 17. tror jeg det er, tænkte jeg ville kigge forbi derefter og evt. overnatte hvis det er muligt.
  Håber ikke der kommer andet i vejen denne gang.
  Jeg synes også det er ved at være lang tid siden, det var ved din fødselsdag, det er jo evigheder siden.-)
  Vil se frem til det.
  Knus Marina

  Reply
  • Catarina
   6. marts 2011 at 09:20

   @marina: Det lyder dejligt du kommer bare den 17 og overnatter. Glæder mig til vi ses – for det er for længe siden. 🙂

   Knus og hils.

   Reply
 • Nogle gange rammer jeg rigtigt
  10. september 2011 at 13:59

  […] herre støvler. Jeg sagde til Marina, at de sikker var noget for sønnike, men var ikke sikker, for han er jo ikke den letteste at finde tøj og sko til, men nu har jeg vist ham billedet jeg tog med mobilen og han vil godt kikke nærmere på dem, for […]

  Reply

Skriv en kommentar