Dejlig solsøndag

6. marts 2011

I dag har vi været lidt på farten, eller faktisk sådan lidt på jagt i dag. En sovesofa til det ene værelse ville være dejligt, men vi handlede ikke idag. Vi fandt et par stykker og overvejer nu om det skal være den ene eller anden, eller som det overhoved skal være nogen af dem. Vi får se. Der er også blevet provianteret en smule da dagligvareforretningerne har åben i dag. Hold nu op hvor er der mange ude og handle sådan en søndag og forårets temperaturen og den skønne sol, er virkelig gået i blodet på folk, for der blev købt rigtig meget ind til potter og spirring. Jeg holdt mig i skindet og venter lige lidt endnu. 🙂

Her i haven er der også begyndende forårstegn, selvom sneen stadig ligger flere steder, er den hastigt på retur og det der kommer frem er en fladtrykt plæne, mørkebrun muld og planter som stadig er i dvale. Det bliver dejligt når den sidste sne endelig er smeltet og det atter bliver tid til at få jord under neglene.

Men nede i det ene hjørne, helt nede i græsset og næsten dækket af nedfaldne grannåle er der et par små gule pletter som lyser op. Erantis. Ahh, mand altså som de dog pynter. Foråret er på vej og der er altså så dejligt derude på sådan en dejlig solsøndag.

Husk, at du kan klikke på alle billederne for at se dem i stor størrelse.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Therese 6. marts 2011 at 16:53

  Det lyder som en skøn dag, Catarina 🙂

  Vi har en sovesofa fra Bolia (Modena), men den ligner en almindelig sofa-flyder. De gæster der har sovet på den, har været meget tilfredse, og til hverdag elsker vi at flyde i den, når vi ser flimmer 🙂

  http://www.bolia.com/da-dk/catalog/denmark/bolia_dk/stuen/sovesofaer

  • Reply Catarina 6. marts 2011 at 17:11

   @Therese: Det kunne være jeg skulle kikke lidt på den. Tak for tippe Therese. 🙂

 • Reply Donald 6. marts 2011 at 18:30

  Det var nogle flotte erantis-billeder! Det til højre viser hvordan blomsten ser ud indeni – det er lige til Wikipedia 🙂

  • Reply Catarina 6. marts 2011 at 18:37

   @Donald: Mange tak skal du have. Ja, måske det kunne bruges på Wikipedia – har dog aldrig skrevet/uploadet noget der. 🙂

 • Reply Rejen 6. marts 2011 at 18:55

  Herlige forårsbilleder af erantisen, der er forår i luften nu…God søndag aften til dig..;-D

  • Reply Catarina 6. marts 2011 at 20:28

   @Rejen: Tak i lige måde. Ja, foråret banker på døren og det er så velkommen. 🙂

 • Reply Ellen 6. marts 2011 at 20:46

  Det kunne være dejligt med lidt ‘rigtigt’ forår… jeg længes efter tocifrede udendørs temperaturer 🙂

  • Reply Catarina 7. marts 2011 at 07:40

   @Ellen: Uha Ellen det gør jeg også – men nu må det da være på vej vil jeg mene. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.