Langsommelighed

10. marts 2011

Torsdagen starter i et dejligt langsomt tempo. Sønnike skal først møde kl. 10 og dermed har han oceaner af tid denne morgen. Jeg har, de sidste par timer, siddet og fået noget af kontorarbejdet fra hånden. Om et par timer, erklære arbejdsdagen for omme og weekenden for startet. Udenfor blæser det en halv pelikan og regnen skifter plads med slud og sne. Ikke et vejr som får mig til at opholde mig mere end nødvendigt i det fri.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle Rainey 10. marts 2011 at 10:46

  Hi sweety

  Så er jeg her igen. Knus Helle

  • Reply Catarina 10. marts 2011 at 11:23

   @Helle Rainey: Dejligt – ha’ en go dag. 😀

 • Reply Claus K 10. marts 2011 at 12:44

  Weekenden starter om et par timer? Du kan sagtens! 🙂

  • Reply Catarina 10. marts 2011 at 14:55

   @Claus K: Jeps, det er lige hvad den gør eller den er gået i gang – for jeg har været yderst effektiv her de andre dage, så nu tillader jeg mig at holde lang weekend. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.