Langsommelighed

10. marts 2011

Torsdagen starter i et dejligt langsomt tempo. Sønnike skal først møde kl. 10 og dermed har han oceaner af tid denne morgen. Jeg har, de sidste par timer, siddet og fået noget af kontorarbejdet fra hånden. Om et par timer, erklære arbejdsdagen for omme og weekenden for startet. Udenfor blæser det en halv pelikan og regnen skifter plads med slud og sne. Ikke et vejr som får mig til at opholde mig mere end nødvendigt i det fri.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Helle Rainey 10. marts 2011 at 10:46

  Hi sweety

  Så er jeg her igen. Knus Helle

  • Reply Catarina 10. marts 2011 at 11:23

   @Helle Rainey: Dejligt – ha’ en go dag. 😀

 • Reply Claus K 10. marts 2011 at 12:44

  Weekenden starter om et par timer? Du kan sagtens! 🙂

  • Reply Catarina 10. marts 2011 at 14:55

   @Claus K: Jeps, det er lige hvad den gør eller den er gået i gang – for jeg har været yderst effektiv her de andre dage, så nu tillader jeg mig at holde lang weekend. 😀

  Skriv en kommentar