Bare fordi :)

16. marts 2011


 

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Rejen 17. marts 2011 at 05:43

  Hvor er den fin, sådan én havde min morfar, jeg elskede at køre med i den…;-D

  • Reply Catarina 17. marts 2011 at 07:30

   @Rejen: Aii hvor fedt – sådan en gad jeg godt tøffe rundt i. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.