Menu
Familieliv

Et dejligt døgn med forhindringer

Åhh som jeg har hygget mig det sidste døgnstid. I går startede med forberedelse til en jobsamtale først på eftermiddagen. Efter en, synes jeg velafviklet jobsamtale, stod den på venindehygge. Min dejlige veninde Marina fra det nordjyske kom forbi. Jeg havde aftalt med drengene at de sørgede for sig selv, for jeg ville ind og spise i byen. Vi kom afsted og fandt en p-plads i p-huset under Magasin og gik derfra de par hundrede meter op til Druen & Bønnen, hvor jeg regnede med at det var muligt at få et bord sådan en tirsdag aften. Og ja, vi var heldige.

Deres menukort var lækkert og meget indbydende, men vi faldt for deres “Sæsonens menu” som lige nu er:

Torsk & urter i sprød filokåbe
med sesammayo og græskarolie

Unghane stegt & braiseret i rødvin
med selleri, svampe & intens sky

Lun tærte med pære & marcipan
serveret med vanillecremefraiche

Ostetallerken
med 4 slags ost-

Til alle retter serveres der selvfølgelig
brød og smør.

Vi valgte osteterlerkenen istedet for dessert, men faktisk var vi allerede så mætte af de to første retter, at vi ikke havde behøvet osten, men da den alligevel kom ind, spiste vi den selvfølgelig. 😉

Efter en rigtig hyggelig middag og en masse snart, måtte vi ud i den friske luft. Vi gik lidt rundt i de tomme Odenseanske gader inden vi besluttede os for at gå ned til bilen. Da vi kommer hen nedgangen til p-kælderen, så var der et stort grimt gitter for døren. Nåå, hvorfor nu det – ok vi gik så bare hen til den anden nedgagn – PISOSSE der var sgu osse et gitter for – så kan det eller være at vi fik de lange ben foran os og drønede om til der hvor man køre ned til p-kælderen. SHIT også der var der et gitter for. Hvor fedt er det lige at stå i Odense en tissekold tirsdagaften og vide at den næste bus først gik ved midnatstid – jeg skal hilse og sige, at det er slet ikke fedt. Nå men vi gik mod banegården, hvor vi fandt en taxa og så eller i taxa hjemad. Det værste af det hele er, at vi faktisk kikkede efter et skilt som fortalte at kælderen ville lukke, men vi så ikke noget skilt og heller ikke ved betalingsanlægget.

Da vi kom hjem, tjekkede vi på nettet om der stod noget og der stod at de åbnede igen klokken 7 her til morgen. Så her til mog´rgen lidt i 7, smuttede vi i hendes bil derind for at hente vores den lille sorte. Da vi køre ned til kælderen står der ikke noget skilt om at de lukker, men på de skilte hvor der står i hvilket tidsrim man skal betale på, sår der også et lille “og” og så en åbningstid for kælderen. Pis! Hvorfor var det lige at vi begge ikke havde set det i går, selvom vi kikkede efter både på betalinganlægget og de skilte der hang dernede 😕 – nå en sådan kan det gå.

Formiddagen er blevet bruget til endnu mere snak og gåtur i det dejlige solskinsvejr. Nu er hun kørt til møde i Munkebo og efter mødet, retunere hun til det jyske igen. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

  • Catarina
    16. marts 2011 at 13:49