Så er det ved at være sidste udkald

16. marts 2011

..hvis du vil deltage i denne uges makrosjov. Om 3 timer og 45 minutter slutter tilmeldingen, så hop ned og tilmeld dit indlæg. Og hvis du bare vil se en masse skønne billeder, så klik på alle de små thumbnails. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Therese 16. marts 2011 at 20:46

    Uh, tak for reminderen :o)

    • Reply Catarina 16. marts 2011 at 20:47

      @Therese: 🙂 velbekomme.

    Leave a Reply