Menu
Hverdagen

Godmorgen torsdag

Torsdagen kom bragenden med store skridt (synes faktisk altid torsdagene gør det). Jeg synes denne ugen er gået utroligt stærkt og nu er jeg allerede nået til vejs ende, eller næsten da. Lige om lidt bryder foråret igennem og jeg glæder mig og længes i den grad til at se den smukke grønne farve som kendetegner foråret.

Har valgt at holde weekend fra i dag af – ugen har nemlig været fyldt med mine skriblerier og dermed har jeg været så produktiv at jeg kan tillade mig at sig at nu det weekend.

0

10 kommentar

 • Rejen
  17. marts 2011 at 07:52

  Åh heldige dig, jeg kan først sige weekend i morgen aften efter kl. 20.00, da vi har mødepligt til en workshop i morgen..øv..ikke workshoppen men tidspunket, der er jeg godt nok lidt bombet..;-( men en dejlig weekend til dig…;-D og ja det bliver dejligt med alt det lysegrønne…

  Reply
  • Catarina
   17. marts 2011 at 07:55

   @Rejen: Puha at lægge sådan en workshop på ugens sidste dag, det er ski ikke særligt godt planlagt – der er folk jo trætte og vil egentlig bare gerne have weekend og det kan ikke gå hurtigt nok. ØV for dig og dine kollegaer. 🙁

   Reply
 • Helle K.
  17. marts 2011 at 08:01

  God weekend så 😉 Jeg længes efter varme og også gerne noget sol, men det følges jo som regel lidt ad.

  Reply
  • Catarina
   17. marts 2011 at 08:33

   @Helle K.: Takker. 😀 Jeg vil også gerne have noget varme – den der arktiske kulde, må ski godt vige tilbage så varmen kan få overtaget. 🙂

   Reply
 • mette b
  17. marts 2011 at 09:10

  Det var da dejligt at starte weekenden i dag. En tur ud i det grønne måske?
  Klem og god dag

  Reply
  • Catarina
   17. marts 2011 at 12:39

   @mette b: Ja, der er slet ikke så ringe endda – men krever så osse at jeg glør på, først på ugen. 🙂

   Ønsker også dig en god dag Mette.
   Klem. 🙂

   Reply
 • henriette
  17. marts 2011 at 09:48

  HØRT! Jeg har også farver på denne torsdag og det e lige hvad vi trænger til. Blomsten du har her er ualmindeligt skøn og lige i en farve for mig.

  Rigtig gode fridage til dig
  Knus Henriette :-)))

  Reply
  • Catarina
   17. marts 2011 at 12:40

   @henriette: Hi hi, det er nemlig det vi trænger til istedet for alt det grå – men nu vare det ikke længe inde vi det er der og så glemmer vi heldigvis det heresens grå noget.

   En god dag til dig også. 😀

   Reply
 • Therese
  17. marts 2011 at 18:21

  Skønt med weekend, på en torsdag. Nyd det i fulde drag 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. marts 2011 at 19:04

   @Therese: Du kan tro jeg nyder – og dagen i morgen bliver lige så skøn som den i dag. HA’ en dejlig aften. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar