Menu
Hverdagen

Godmorgen torsdag

Torsdagen kom bragenden med store skridt (synes faktisk altid torsdagene gør det). Jeg synes denne ugen er gået utroligt stærkt og nu er jeg allerede nået til vejs ende, eller næsten da. Lige om lidt bryder foråret igennem og jeg glæder mig og længes i den grad til at se den smukke grønne farve som kendetegner foråret.

Har valgt at holde weekend fra i dag af – ugen har nemlig været fyldt med mine skriblerier og dermed har jeg været så produktiv at jeg kan tillade mig at sig at nu det weekend.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

10 Kommentar

  • Catarina
    17. marts 2011 at 07:55