Menu
Dagligdagen

På plads

Så er jeg vist på plads her på bloggen igen. Der er ikke sket ret meget sådan rent grafisk, men altså lidt er der sket. Sidebaren er f.eks ikke længere hjemme-kodet, men med. ja hold nu fast…. widgets, som jeg ikke har brugt før nu, og billederne derude er nu også klikbare og kan dermed ses i stor format, ikke helt så flot en fremvisning som billederne i indlæggene bliver vist på, når de bliver klikke på, men dog i stort.

Der er også sket et par ændringer i metaerne – og som var dem der gjorde at jeg ændrede themaet. Når man linker til et indlæg, kommer der nu en lille forsmag af selve indlæget op, det gjorde der ikke i den gamle hjemmestrikkede thema. Det samme gør der når man linker til hele bloggen. Jeg prøvede faktisk at ændre det i det gamle, men hvis jeg ændrede det i Meta til indlæget, så slog det desværre også igennem til selve bloggen og omvendt. Men nu er det som det skal være.

Jeg tror at det er godt at skifte til et nyt og frisk thema, som er kompatible med 2011 WordPress og ikke hænge i den gamle hjemmestrikkede som er 5 år gammelt. 🙂

10 kommentar

  • Catarina
    19. marts 2011 at 15:58