Menu
Dagligdagen

På plads

Så er jeg vist på plads her på bloggen igen. Der er ikke sket ret meget sådan rent grafisk, men altså lidt er der sket. Sidebaren er f.eks ikke længere hjemme-kodet, men med. ja hold nu fast…. widgets, som jeg ikke har brugt før nu, og billederne derude er nu også klikbare og kan dermed ses i stor format, ikke helt så flot en fremvisning som billederne i indlæggene bliver vist på, når de bliver klikke på, men dog i stort.

Der er også sket et par ændringer i metaerne – og som var dem der gjorde at jeg ændrede themaet. Når man linker til et indlæg, kommer der nu en lille forsmag af selve indlæget op, det gjorde der ikke i den gamle hjemmestrikkede thema. Det samme gør der når man linker til hele bloggen. Jeg prøvede faktisk at ændre det i det gamle, men hvis jeg ændrede det i Meta til indlæget, så slog det desværre også igennem til selve bloggen og omvendt. Men nu er det som det skal være.

Jeg tror at det er godt at skifte til et nyt og frisk thema, som er kompatible med 2011 WordPress og ikke hænge i den gamle hjemmestrikkede som er 5 år gammelt. 🙂

0

10 kommentar

 • Anette
  19. marts 2011 at 08:49

  Dejligt du har fået det som du vil have det – god weekend 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. marts 2011 at 15:58

   @Anette: Jeps. 🙂

   Reply
 • Therese
  19. marts 2011 at 09:22

  Arj, men altså – hvor er du hip Catarina ! 🙂 Widgets er vejen frem (fik også selv lavet tema om og integreret widgets istedet for det hjemmesyltede bavl, for nyligt).

  Reply
  • Catarina
   19. marts 2011 at 15:58

   @Therese: Ja, det er faktisk sjovt at have med at gøre, dog mangler jeg indimellem lidt det der med selv at kunne bestemme HELT: 😀

   Reply
 • Therese
  19. marts 2011 at 09:23

  Hov – men jeg synes måske jeg mangler din header, når man er inde i et indlæg. Eneste mulighed for at komme tilbage, er at trykke på et andet indlæg, og ikke headeren, så man ka’ komme til din forside. Er det med vilje? 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. marts 2011 at 16:00

   @Therese: Ja, det var faktisk med vilje, men nu har du/i fået headeren tilbage. 🙂

   Der kan man se hvor forskellige vi er. 🙂 Jeg bruger altid ALT+pil til venstre for at komme tilbage og ellers trykker jeg på den knap som jeg har placeret i sidebaren med et lille hus på. 😀 Den er der så nok ikke nogen der bruger. 😉

   Reply
 • Helle K.
  19. marts 2011 at 11:41

  Alting forandrer sig – men jeg siger som Therese: “Hvor er headeren”?

  Reply
  • Catarina
   19. marts 2011 at 16:02

   @Helle K.: Det var faktisk med vilje at headeren ikke var der, men nu har du fået den tilbage.

   Og der kan man bare se hvor forskellige vi er. 🙂 Jeg bruger altid ALT+pil til venstre for at komme tilbage og ellers trykker jeg på den knap som jeg har placeret i sidebaren med et lille hus på. 😀

   Den er der så nok ikke nogen der bruger, så måske den er spild. 😉

   Reply
 • Helle K.
  19. marts 2011 at 20:33

  Jeg bruger altid og kun headeren, så vi er forskellige 😉

  Reply
  • Catarina
   19. marts 2011 at 20:45

   @Helle K.: Wii, så er det ét punkt hvor vi er forskellige – tror osse det er det første. 😉

   Reply

Skriv en kommentar