Menu
Livet

Drømmejobbet blev hevet i land

Ja, så er drømmejobbet sørme hevet i lang. Jeg var til samtale tirsdag i sidste uge, sammen med 5 andre. Jeg havde så fornøjelsen at være den første der var inde og snuppede med det samme 1 hel time. 🙂 Tordsag aften blev jeg ringet om om at jeg havde fået det. YES!! Jeg har dog ikke kunne melde ud før i dag, da der lige var et par kontraktmæssige ting der skulle falde på plads. Det gjorde de i dag og jeg er dermed også så småt startet op – da der kun er en lille ugen inden hende jeg skal afløse holder. 🙂

Nu er der nogle der sikkert vil spørge, hvad det er for et job, og jeg kan sige så meget, at det selvfølgelig er inden for marketing og bl.a indgår, disse elementer i jobbeskrivelsen:

Behersker du også Adobe-pakken (specielt InDesign og Photoshop), er det en meget stor fordel.
Du kan tage fotos og lave små film af vores produkter og deres anvendelse.
Osv…

Så som I kan se så er det jo bl.a noget af det jeg behersker. 😀 Og at jeg så ud over det har fået nogle helt fabelagtige arbejdstider og kollegaer og så det faktum at jeg ikke har ret lang til job, er jo bare endnu et stort plus. 😀

61 kommentar

  • Catarina
    23. marts 2011 at 18:56