Det Snurrar I Min Skalle

24. marts 2011

..synger Familjen og det må jeg sige det gør. Er lige ladet herhjemme efter en lang og intens dag med salgsmøde i det jyske, hvor jeg selvfølgelig har fået en masse information omkring mange af vores produkter osv. Nu vil jeg se på lidt mad og så står den eller på sofa og hygge. 🙂


~Her parkere jeg bilen – smukt ikke.

I morgen er det en kontordag hvor jeg skal prøve at få styr på de mange produkter.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply FruE 24. marts 2011 at 18:41

  Jeg må snart høre lidt om, hvor du har fået job. Dejligt med gang i de små grå 🙂

  • Reply Catarina 24. marts 2011 at 19:41

   @FruE: Ja, det må du. 🙂 Ja, det er kommet på arbejde og kommer osse til det i fremtiden. 😀

 • Reply Helle K. 24. marts 2011 at 19:38

  Hvad gør lugten af gylle, når udsigten er så smuk 🙂

  • Reply Catarina 24. marts 2011 at 19:43

   @Helle K.: Jeg glæder mig til at se hvordan det kommer til at se ud når det hele springer ud – det må være så smukt. Jeg skal nok tage nogle billeder og vise dem frem her på bloggen. 🙂

 • Reply Helle 24. marts 2011 at 22:04

  Jo, smukt. Og den med “snurren i skallen” kan jeg nikke genkendende til i disse dage 🙂

  • Reply Catarina 25. marts 2011 at 06:38

   @Helle: 🙂

  Skriv gerne en kommentar