Menu
Familielivet / Skallebølle 2004-2021

Dejlig søndag

Søndagen har budt på masser af dejlig solskin og derfor har vi da også tilbragt en del tid i have, hvor der er blevet ryddet lidt op og klargjort til en masse stauder samt fejet over alt, så fliserne kan få en omgang algefjerner, så de igen bliver smukke at se på. Men allerførst skulle campingvognen lige have en overhaling men vand og børste og derefter tømte vi den for alle vores sager. Her i sidse uge, inden jeg startede op job, kørte jeg nemlig ned og startede de indledene forhandlinger for at få fingre i en Combi Camp. Det ender med at jeg får sådan et godt tilbud at jeg er nød til at bede Søren om at hente vognen, Alfa’en er den eneste af vores biler der her træk som må trække den store vogn.

Trosdag så forhandleren campingvognen og vi skrev under på slutsedlen om salg og på slutsedlen for køb af en Combi Camp. Vi har det sidste års tid, snakket om at vi godt ville tilbage til den lidt mere primitive form for camping, men dog ikke helt tilbage til der hvor vi startede, nemlig med et telt og en enkelt primus. Combi Campen er for os sådan lidt midt imellem. En ordentlig seng med lamelbund men med teltdug over hovedet. Sommerferiehussitterne (mine forældre) har allerede meddelt, at de kommer og passer hus og have i alle tre uger. Så fedt! 😀

Jeg glæder mig allerede nu til at holde sommerferie i sådan en vogn og jeg er sikker på at vi får en fantastisk ferie hvor det bliver meget lettere at smutte ned af små veje og igennem små landsbyer. 🙂

0

9 kommentar

  • Catarina
    28. marts 2011 at 06:50