Menu
Familieliv / Skallebølle 2004-2021

Dejlig søndag

Søndagen har budt på masser af dejlig solskin og derfor har vi da også tilbragt en del tid i have, hvor der er blevet ryddet lidt op og klargjort til en masse stauder samt fejet over alt, så fliserne kan få en omgang algefjerner, så de igen bliver smukke at se på. Men allerførst skulle campingvognen lige have en overhaling men vand og børste og derefter tømte vi den for alle vores sager. Her i sidse uge, inden jeg startede op job, kørte jeg nemlig ned og startede de indledene forhandlinger for at få fingre i en Combi Camp. Det ender med at jeg får sådan et godt tilbud at jeg er nød til at bede Søren om at hente vognen, Alfa’en er den eneste af vores biler der her træk som må trække den store vogn.

Trosdag så forhandleren campingvognen og vi skrev under på slutsedlen om salg og på slutsedlen for køb af en Combi Camp. Vi har det sidste års tid, snakket om at vi godt ville tilbage til den lidt mere primitive form for camping, men dog ikke helt tilbage til der hvor vi startede, nemlig med et telt og en enkelt primus. Combi Campen er for os sådan lidt midt imellem. En ordentlig seng med lamelbund men med teltdug over hovedet. Sommerferiehussitterne (mine forældre) har allerede meddelt, at de kommer og passer hus og have i alle tre uger. Så fedt! 😀

Jeg glæder mig allerede nu til at holde sommerferie i sådan en vogn og jeg er sikker på at vi får en fantastisk ferie hvor det bliver meget lettere at smutte ned af små veje og igennem små landsbyer. 🙂

0

9 kommentar

 • FruE
  27. marts 2011 at 21:17

  Spændt på at høre om jeres oplevelser med en combi camp. Det er lækkert med en stor campingvogn, men også nogle gange lidt upraktisk (bjergkørsel) 🙂

  Hvor mange soverum er der i den I har købt?

  Reply
  • Catarina
   28. marts 2011 at 06:50

   @FruE: Jeg tror ikke det bliver meget anderledes en at ligge i tælt, bortset fra at vi får en bedre seng at ligge i. 🙂

   Bjergkørsel har jeg nu ikke noget imod, det er mere det at man med en campingvogn er nød til at holde sig til alfaveje og derved mister man noget af charmen ved et land. Vores ferie starter jo hjemmefra – vi har jo aldrig målet nede syd på som mål for sommerferien, turen derned af er lige så meget ferie for os, som nå vi er på en plads. 🙂

   Lige som campingvognen kun havde et soverun, har Combi Campen også kun et soverum, for det er jo kun Søren og jeg der skal sove der. 🙂

   Reply
 • Rejen
  27. marts 2011 at 21:34

  Bliver spændende at se combi-camp, vi sover stadig i telt og på luftmadrasser, det er så hyggeligt at sove i telt/camping…;-D

  Reply
  • Catarina
   28. marts 2011 at 06:50

   @Rejen: Det er nemlig rigtigt hyggeligt at have en tæltdug over hovedet. 😀

   Reply
 • Bente
  27. marts 2011 at 22:29

  Allerførst hjertelig tillykke med dit nye job, det lyder da helt perfekt!

  Og så er du/I da vist blevet ramt af sommerferiefeber ;-). Det er også lige sådan noget, sådan en dejlig solskinsdag får en til at tænke på!

  Reply
  • Catarina
   28. marts 2011 at 06:53

   @Bente: Mange tak skal du have, ja jobbet er lige mig. 🙂

   Aii sommerferiefeber er vi nu ikke ramt af. 🙂 Nu er det sådan at hvis du skal handle campingudstyr, så er det nu og specielt hvis du skal nå at have noget hjem fra fabrikken inden ferien, så er det oppe over. Så ingen feber, men bare viden. 🙂

   Reply
 • Johnny
  27. marts 2011 at 23:13

  He he Alfe fjerner…Små stakler altså ;)Synes man høre om meget få der skifter fra “luxus” til det lidt mere primitive..Men godt valg synes jeg.

  Reply
  • Catarina
   28. marts 2011 at 06:55

   @Johnny: Ups, så er det rettet til ALGE – nej alferne e må gerne være her, hvis de ellers opføre sig ordentligt. 😆

   Ja, nu var det tiden til et skift og vi glæder os til at køre ud i det blå, med sådan en på krogen. 😀

   Reply
 • SK Caravan | Catarina.dk
  29. juni 2011 at 18:22

  […] 24. marts skrev vi under på en købsaftale på køb af et styks CombiCamp hos SK Caravan i Blommenslyst. Vi vidste på forhånd, at den først skulle bestilles fra fabrikken […]

  Reply

Skriv en kommentar