Menu
Dagligdagen

Når det nu skal være

Ja det der med, at vi skal stile urene frem, så er det da rart, at alt isenkrammet efterhånden er så godt lavet, at det gør det selv. Mobilerne, bloggen her, mit vækkeur og alle computerne klare det selv. Det eneste jeg lige har stillet på er, ovnen og når jeg rammer bilen engang, ja så skal det ur dernede også stilles.

Jeg er ikke uddelt begejstret for det hersens sommertid, da jeg har set hvordan det påvirker dyrene som til efteråret ligger spredt som døde dyr på vejene, da de lige pludselig ikke kan finde ud af af at bilerne køre en time før, end de har gjort hele sommeren. Og dem som er rigtig følsom, bruger uger på at vende deres soverytme om og det er som regel også de mennesker som er dem vi er glade for arbejder om natten og dermed ikke får Danmart til at gå i stå.

Besparelserne, ja det er jo derfor der i sin tid blev indført sommertid, det er jo også ret så tvivlsom og derfor mener jeg at den her forordning skal tages op til overvejelse igen. Den har jo tidligere være indført nogle år, for derefter at blive afskaffet igen. Og nu har den kørt siden 1980, faktisk den længste periode overhovedet.

Nå detvar så lige et lille surt opstød sammen med glæden over teknikken nu til dags. Nu vil jeg drikke min te og nyde den smukke søndag morgen, som lige nu er ret så solrig her hvor jeg befinder mig.

16 kommentar

  • Catarina
    27. marts 2011 at 09:53