Fredag med vind i håret

1. april 2011

Hold nu op hvor det blæser her i det fynske – jeg er spændt på om de store træer ude ved min arbejdsplads står og svajer for vinden i dag, det må de næsten gøre. Vandet i de 4 små søer, bliver sikkert også pisket godt igennem, til glæde for fisk og andefugle. I går kom der et par fasaner spadserende forbi terrassedøren og Lone, min kollega, fortæller også at der af og til går et rådyr nede ved skoven.

I dag er en kort dag, men det er ikke noget nyt, for det er alle mine fredage jo – det er altså fedt af have sådanne arbejdstider at jeg føler at jeg har forlænget weekend hver uge. 😀
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Helle K. 1. april 2011 at 07:36

  Du ønskes en vild og blæsende (og dejlig) kort fredag 🙂

  • Reply Catarina 1. april 2011 at 13:46

   @Helle K.: Den har været dejlig og kort og knap så blæsende som i morges. 😀

 • Reply Rejen 1. april 2011 at 08:26

  En god fredag håber da at vinden lægger sig lidt i løbet af dagen..;-D

  • Reply Catarina 1. april 2011 at 13:46

   @Rejen: Den er heldigvis løget meget af og solen skinner fra en næsten skyfri himmel. 😀

 • Reply kim 1. april 2011 at 08:28

  Jeg kan gå kl.1300, men arbejder hjemme om fredagen som regel – for at få bund i alle sager, og så bliver klokken ofte 1700 alligevel.

  • Reply Catarina 1. april 2011 at 13:47

   @kim: Jeg har allerede fri kl. 12:30, men kan også arbejde hjemmefra hvis det skulle være – men det skal det ikke, i hver fald ikke om fredagen. 😀

  Leave a Reply