Menu
Hverdagen

Fredag med vind i håret

Hold nu op hvor det blæser her i det fynske – jeg er spændt på om de store træer ude ved min arbejdsplads står og svajer for vinden i dag, det må de næsten gøre. Vandet i de 4 små søer, bliver sikkert også pisket godt igennem, til glæde for fisk og andefugle. I går kom der et par fasaner spadserende forbi terrassedøren og Lone, min kollega, fortæller også at der af og til går et rådyr nede ved skoven.

I dag er en kort dag, men det er ikke noget nyt, for det er alle mine fredage jo – det er altså fedt af have sådanne arbejdstider at jeg føler at jeg har forlænget weekend hver uge. 😀


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    1. april 2011 at 13:46