Menu
Hverdagen

Tykt

Ja, sådan var min hals og næse da jeg vågnede. Jeg havde godt lagt mærke til, at jeg i går havde en kriller i venstre side af halsen og min næse var også begyndt at løbe lidt også i den side. Nu er jeg sat godt og grundigt til i venstre side og øjet er også kommet med på den vogn. Træls altså. Så nu står den på masser af varm te, halstørklæde om halsen og eller pleje af mig selv. Jeg skulle jo gerne være frisk til i morgen hvor der kommer gæster til brunch. 🙂

Godt jeg fik plantet alle mine små nyindkøbte stauder i går. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

10 Kommentar

  • Catarina
    2. april 2011 at 08:53