En ny dag

4. april 2011

Sønnike blev begavet med lutter gode sager og var mere end tilfreds med dagen og de dejlige gæster som fyldte den. Aftenen blev tilbragt uden gæster, men med masser hjemmelig hygge, mens solen langsomt gik ned i vest. Skøn dag og skøn afslutning.

I dag er en ny dag og en ny uge begyndt, en dag hvor sønike går i skole som syttenårig. Det er også i dag, at der starter en ny sælger i verdensfirmaet, og hun er sikker lige så spændt som jeg var, da jeg startede for 1½ uge siden. Det bliver en god dag.

En rigtig god mandag til dig. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Helle K. 4. april 2011 at 07:59

  Du ønskes en fantastisk mandag – håber solen også skinner på dig i dag 🙂

  • Reply Catarina 4. april 2011 at 17:43

   @Helle K.: Det har været en vidunderlig dag og solen skinner stadig. 😀

 • Reply Rejen 4. april 2011 at 08:07

  Flot billede, og ja det bliver en dejlig dag…;-D

  • Reply Catarina 4. april 2011 at 17:43

   @Rejen: Jep og aftenen bliver også dejlig. 😀

 • Reply Trine 4. april 2011 at 18:16

  Det er et dejligt billede, meget flot. God aften til dig.

  • Reply Catarina 5. april 2011 at 06:50

   @Trine: Takker – håber du også have en god aften. 🙂

 • Reply marina 4. april 2011 at 20:43

  Tak, og jeg håber også du har haft en dejlig dag.
  Har løbet lidt rundt om mig selv, men ellers en god dag, ser alligevel frem til at jeg har lidt mere hverdag over mit job igen.
  Kh. Marina

  • Reply Catarina 5. april 2011 at 06:52

   @marina: Jep, selvom jeg har hovedet fuld af snot, så kommer man langt med Panodiler, næsespray og god vilje. 🙂 Hverdag kommer der nok først når du har fået det hele ind under huden – jeg er slet ikke nået dertil endnu, men forhåbentlig når jeg et stykke videre inden måneden er omme. 🙂

   Ha’ en dejlig dag. 🙂

  Skriv en kommentar