Menu
Hverdagen / Teknologi

Hygger i rodet

Fredag er jo min ekstreme korte dag og derfor havde jeg egentlig bestemt mig for at jeg ville slå græsset når jeg kom hjem. Men efter at have været udenfor i de små doser som er nødvendige for at bevæge mig til og fra bilen, blev jeg hurtigt enig med mig selv om at jeg ikke ville løbe rundt med den maskine i dag – det må simpelthen blive en anden dag.

I stedet nåede jeg ikke længere end til langbordet, hvor jeg har siddet og hygget med at klargøre en ny pc, samt hygget mig med at læse nyheder og blogs på min egen. Det er heller ikke den værste beskæftigelse på sådan en blæsevejsdag og nu er resten af familien også kommet hjem. Dejligt. Fredag er nu den bedste dag i ugen.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

15 Kommentar

  • Catarina
    8. april 2011 at 16:22